Valorant HWID banlıyken oyuna girebilmek mümkün mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 ay önce HWID ban yedim. 4 ayda geçiyormuş sanırım. Bir şekilde oyuna girme yöntemi yok mu?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Forumda bu konu hakkında çok konu açıldı onlara bak bilgi sahibi ol boş konu olmuş bu

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
ilk kez ban yediysen 3 ay sonra açılıyor valorant desteğe ban yedim ne zaman açılır diye mesj atarsan tam tarih vericeklerdir banını kaldırmak içinde ücretli spoofer lar ücretsiz istiyorsan forumda vardı onu deneyebilrsin internet ortamında ücretsiz araştırmanı önermem virüs v.s şeyler cok var
https://memoryhackers.org/konular/valorant-hwid-ban-kaldirma.249995/

Machine For a Reason
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kısaca anlatmak gerekirse spoofer kullanarak o banı kaldırabilirsin. forumdakini dene olmazsa müşteri yorumları iyi olan bi tane satın alman gerekir

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
spoofer aramalısın ama ücretsiz spooferların hiçbiri bende çalışmadı paralılar çalışırmı bılmıyorum ama spoofer yapmayı denersen hwidin uzayabilir

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
dostum güldüm biraz kusura bakma, o hıwd ban spoofer olmadan hiç bir şekilde kalkmaz.

Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Spooflasan bile elbet bida yiyeceksin yani ne hesabın garanti altında olacak nede skin felan alabileceksin. En iyisi sürenin bitmesini beklemek.

Uzman Üye
3 HİZMET YILI
Bende aynı sorundan müzdaribim daha denemedim spooferları ama forumda var bir bakabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
ya 3 ay beklersin kalkar ya da spoofer kullanıp açarsın spooferde paralı ücretsiz zor bulursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...