Süper Üye
Benim daha çok hedeflediğim arkan öğrenmesi, çünkü yaşıtın birinden öğrendiğinde çok daha kolay anlıyorsun.Aynı şeyi ben de istiyorum. Öğrenmek için bir hevesim var. Ben daha küçük oyunlarla başlamak istiyorum. Büyük oyunlarda çok gözüm yok ama eğer işte ilerleyebilirsem neden olmasın. Sadece öğretecek biri olsa öğrenmek isterim kendisinden.
internete millet cs hilesi nasil yapilir anlatiyor onlarin videosunu izle ama inglizce umarim ingilizcen iyidir yoksa bu ise hic girisme kaynaklarin cogu hatta tamami ingiligzceönce csde hile yapmayı öğren bence csde yapmak daha kolay olduğu için daha kolay öğrenirsin öğrendikten sonrası zaten valoranta da geçirirsin bildiklerini
konunun linkini atar mısınızgrupta bir arkadaş bu konu ile alakalı bir post paylaşmıştı o postu bi inceleyebilirsiniz
İngilizcem C1 seviyesinde fakat, her şey hakkında tonlarca bilgi var hangisini nasıl kullanmalıyım anlayamıyorum bileinternete millet cs hilesi nasil yapilir anlatiyor onlarin videosunu izle ama inglizce umarim ingilizcen iyidir yoksa bu ise hic girisme kaynaklarin cogu hatta tamami ingiligzce
Teşekkürler hocam, aslında internetten çok fazla kaynak okudum fakat hiçbiri ortaya bişeyler çıkartmaya yetmiyor. Git C++ öğren diyor elemanın biri, diyorum tamam biliyorum C++ ama ne yapıcam neyi neye bağlamalıyım vs bunları anlatan kaynak yok ortada. Şey gibi sanırım ''süt al gel, ama yol yok market yok.'' nasıl alacaksın değil mi? Bu sektör de öyle sana yol gösteren birileri olmadıkça zaman kaybı çok fazla oluyor.Eğer orta seviye İngilizce biliyorsan en azından okuduğunu anlayabiliyorsan internette tonla kaynak var dostum. Kimsenin oturup sıfırdan anlatmaya vakti olduğunu sanmam, çünkü o derece bilenler genelde kendileri iş üzerinde oluyorlar başkalarına öğretmek işlere ara vermek demektir.
Ayrıca hile kavramı kodlama tarafında o kadar fazla altbaşlığa ayrılıyor ki direkt Valorant üzerinde çalışman mümkün değil çok daha basit seviyelerde Anti-cheatlerle uğraşman gerekiyor ki Vanguard'ın yapısını anla ve onun üzerinde veri okuyup verileri değiştirebil...
Burada başka forumların reklamını yapamayacağımdan ismini söyleyemeyeceğim ama direkt bu işlerin öğretildiği, derslerinin verildiği forumlar mevcut dostum. Hatta youtube kanalları falan da var. Biraz araştırırsan kolaylıkla bulabilirsin.Teşekkürler hocam, aslında internetten çok fazla kaynak okudum fakat hiçbiri ortaya bişeyler çıkartmaya yetmiyor. Git C++ öğren diyor elemanın biri, diyorum tamam biliyorum C++ ama ne yapıcam neyi neye bağlamalıyım vs bunları anlatan kaynak yok ortada. Şey gibi sanırım ''süt al gel, ama yol yok market yok.'' nasıl alacaksın değil mi? Bu sektör de öyle sana yol gösteren birileri olmadıkça zaman kaybı çok fazla oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?