Valorant için scripti nasıl silerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
LoL'de önceden script kullanmıştım Valorant oynamaya başlayacağım başlamadan önce bilgisayara format atayım mı yoksa scripti ve logları silmem yeterli olur mu? Bu arada LoL'de script kullanırken Vanguard kapalıydı.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
LoL'de önceden script kullanmıştım Valorant oynamaya başlayacağım başlamadan önce bilgisayara format atayım mı yoksa scripti ve logları silmem yeterli olur mu? Bu arada LoL'de script kullanırken Vanguard kapalıydı.
defenderi aç scripti ve logları sil birşey olmaz ama denemek için varsa önce yan hesabınla gir valoranta

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Herhangi bir lol scripti VANGUARD' tarafından tehdit olarak algılanıp Ban attırmıyor piyasada olan tam olarak 13 farklı scripti denemiş ve bizzat test etmiş biri olarak söylüyorum için rahat bir şekilde valoya başlayabilirsin sadece varsa Logitech yazılımını sil LGHub ve var ise PUBG , Tarkatov aimbot yazılımlarını çünkü Vanguard onlara problem ek olarak Vanguard açıkken MHUI yazılımını açma zaten Vanguard engeller ama programı kıllandırmanın alemi yok Vanguardı duraklatıp çalıştırıp lole de devam edebilirsin iyi forumlar umarım yardımcı olabilmişimdir

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Farklı yazılımlara farklı tepkiler veriliyor dostum.Yani ayrı scriptlere göre banlanıp banlanmama ihtimalin var ama bence banlanmazsın

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Dikkat et silmezsen loldende ban yersin eğer valorantdan yediysen

E6 36 Yeraltı yerimiz sokaklar
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Banlanmazsın ama sen yine de yan hesapla biraz kullandıktan sonra geçmeni öneririm:)

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Virüs programı indir o şekilde temizle appdatayı dahi kontrol et

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
logları silebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...