Valorant hilesiz ve hileli oyun hakkında birkaç sorum var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Valorant oynamaya başlayacağım önceden az bir süre oynamıştım da.
Hile kullanmasam bile ban yemekten korkuyorum çünkü lol sc kullanmıştım önceden, lolskin vb. programlar da var pc de
Vanguard bunları çalıştırmasam bile tespit edip ban atabilir mi ? ya da hwid ban atarsa bedava spoofer işimi görür mü ?
Bu hile kullanmadığım senaryo için.
Ama olur da hile kullanacak olursam veya arkadaşım kullanırsa aynı oyunda oynadığımız o ban yediğinde mi maçlar iptal oluyor sadece
ya da maçı attıktan sonra 1 aya yakın bir süre geçse veya yeni yama gelse bile maç iptal ediliyor mu ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
vanguardı çalıştırmayarak zaten giremessin sanırım 3 ay ban atıyorlar (eğer report yersen) bende kullanmıştım masaüstülerde bedava spoofer çalışmıyor eğer laptop isen işine yarayabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
vanguard lol ile ilgili şeyleri tespit etmez diye düşünüyorum eğer tespit edersede bedava spoofer bulmak zor bulsanda uygulaması zor vanguard bıos sürümüne bile ban atıyor sanırım

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
vanguard lol ile ilgili şeyleri tespit etmez diye düşünüyorum eğer tespit edersede bedava spoofer bulmak zor bulsanda uygulaması zor vanguard bıos sürümüne bile ban atıyor sanırım
eğer perma yersen direkt ekran kartına ban atıyor zaten eğer normal
yersen sanırım ip ne veya bilgisayarına atıyor bios sürümüne ban attığını görmedim bedava spoofer bulmakta zor değil 2 dk bulabilirsin

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Eğer anakartın ami bios ise (özellikle de gigabyte) amidewin methodu hala çalışıyor bu yolla banını kaldırabilirsin.
ikinci olarak farklı yazılımlar da vanguardı tetikleyebiliyor yani evet, fare yazılımlarını bile zararlı olarak görüp banladığı durumlar oluyor.

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Şuanda sistemleri çok kararsız, uzun süreli oyuncuların banlanma olasılığı çok düşük, bununla birlikte yeni başlayan oyuncuların oyunlarında ufak bir anormallik sezdikleri anda blacklist'e alınıyorsun dikkatli olun hocam, hile kullanmayın derim.

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
exe üstünden ban yemezsin fakat yoğun rapor yersen HWID ban yiyebilirsin en ufak üçüncü parti yazılımdan o yüzden bilgisayarında çok fazla 3. parti varsa sıfırladıktan sonra hileli oynamanı tavsiye ederim. İyi Forumlar dilerim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
vanguardı çalıştırmayarak zaten giremessin sanırım 3 ay ban atıyorlar (eğer report yersen) bende kullanmıştım masaüstülerde bedava spoofer çalışmıyor eğer laptop isen işine yarayabilir.
3.4 ay cihaz kapatılıyor süresiz ban atıyor

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
exe üstünden ban yemezsin fakat yoğun rapor yersen HWID ban yiyebilirsin en ufak üçüncü parti yazılımdan o yüzden bilgisayarında çok fazla 3. parti varsa sıfırladıktan sonra hileli oynamanı tavsiye ederim. İyi Forumlar dilerim.
Peki yeni çarlar banlanmadan 3-5 maç atıp duo boost yapsak sonra hileli oynayanımız başka bir yeni çara geçse ?

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
benim hesabım 5.günde banlandı hile vs herşeyi silmiştim valoyu yuklemeden önce ya spofer+hileli gir oyna yada oyununa gir para kesinlikle yatırma skine felan az kalsın bugun skin alıyordum

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Çok rage oynarsan reporttan dolayı ban yersin ama legit oynarsan ban yemezsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Valorant oynamaya başlayacağım önceden az bir süre oynamıştım da.
Hile kullanmasam bile ban yemekten korkuyorum çünkü lol sc kullanmıştım önceden, lolskin vb. programlar da var pc de
Vanguard bunları çalıştırmasam bile tespit edip ban atabilir mi ? ya da hwid ban atarsa bedava spoofer işimi görür mü ?
Bu hile kullanmadığım senaryo için.
Ama olur da hile kullanacak olursam veya arkadaşım kullanırsa aynı oyunda oynadığımız o ban yediğinde mi maçlar iptal oluyor sadece
ya da maçı attıktan sonra 1 aya yakın bir süre geçse veya yeni yama gelse bile maç iptal ediliyor mu ?
vanguard lol ile ilgili şeyleri kapsamaz bene

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ben bedava spoofer kullnıyorum baya da iş görüyor

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hilenin kalıntılarını silersen bir sorun kalmayabilir, format %90 kesin çözüm olsa da.
eğer arkadaşın ban yerse maç her türlü iptal olur ama o maçtan dolayı ban yemesi gerekiyor.
vanguardı çalıştırmazsan algılamaz ama vanguardı çalıştırdığın an, dosyaları taramaya başlar, kendisine göre zararlı bir şey bulursa ban atabilir, bunlara baya bir şey dahil oluyor genelde. saçma sapan bir virüsten ya da eski hilelerden dolayı da banlayabilir.
.exe tabanlı hileler kullanmak birçok dosyayı değiştirir ya da dosya ekler, kalıntıları falan olur, en iyisi çözüm bu yüzden format atmaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...