Süper Üye
denedim sorunsuz çalışıyor beyler iyi forumlar
Ukalalık etmek istemem ama 7 k lık hesabın umurum dışı dostum, umurumda olan şey ise gelip ortada bir şey yok iken yüksek ban rate damgası koyman, tabii risk içeriyor fakat yüksek değil. Gelip hesabımı riske atamam diyorsun, kullanmak zorunda değilsin.knk hepsini okudum emin ol bir şekilde ban yiyebilirsiniz dikkatli olmak gerekiyor instalock için 7k lık hesabımı hiç edemem anladın mı ?
tamam işte sadece riske atamam diyorum ban illa ki yedirtir bir süre ssonra sende biliyorsun tespit edilmesi yeter. riski alan tabi ki de indirsinUkalalık etmek istemem ama 7 k lık hesabın umurum dışı dostum, umurumda olan şey ise gelip ortada bir şey yok iken yüksek ban rate damgası koyman, tabii risk içeriyor fakat yüksek değil. Gelip hesabımı riske atamam diyorsun, kullanmak zorunda değilsin.
forumda virus yeme oranınız %0 hocam moderatorler inceliyor konu açılmadan önce.Bu büyük ihtimalle discord için grabber hesabınızı çalıcak
You did something wrong.it doesn't work friend
Windows 11 de olup olmadığını ben de bilmiyorum hocam, belki siz yanlış yapmışsınızdır, belki de hiç çalışmıyordur.win 11 de denedim olmadı sanırım bişeyleri yanlış yaptım
I didn't get banned, but it's up to you to use it.not worth it to risk your acc here
Gerçekten İyi Çalışıyor denedim onayladım farklı windows sürümlerinde olmuyor olabilirEğer canınız küfür yemek istiyorsa doğru yerdesiniz, sizlere güzelinden bir instalocker paylaşacağım. Şimdi resmiyete geçelim.
Durumu: UNDETECTED fakat ban durumunda sorumluluk kabul etmiyorum. Bunun gibi tüm programlarda, VALORANT API'sini bu şekilde kullanmak Riot tarafından desteklenmediğinden, güvenli olduğunun garantisi yoktur. Ancak, bu program aracıyı seçmek, oyunun belleğini okumak veya oyunun dosyalarını değiştirmek için otomatik tıklayıcı kullanmaz; bu nedenle, antihile tetiklenmemektedir. Bu programı kullanmaktan şu ana kadar herhangi bir askıya alma bildirilmemiştir.
İçinde her ajan var, yenisi geldiğinde güncelleyip atarım. (Bu İnstalocker alıntıdır, benim yaptığım ise üstünde bir kaç değişiklik yapmak, bilginize...)
NOT : Bilgisayarınızda Python yüklü olması gerekmektedir. Sürüm Fark Etmiyor
Bu bot ne işe yarar ?
"Oyun içinde çok hızlı bir şekilde istediğiniz ajanı seçmenize yardımcı oluyor."
1-Linkden dosyayı indirin ve masaüstü ve ya istediğiniz bir konuma çıkartın.
2-Setup.bat dosyasını sağ tık yönetici olarak çalıştırın.
3-Tamamlandıktan sonra oyuna girin.
4-Lobide instalock.py dosyasını açın, seçiminizi yapın ve maça başlayın.
İndirme linki:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Virüstotal:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Kanıtlı Video:
(Eğer server "TR" çalışmaz ise EU yapıp deneyip, çalışacaktır.)
Çıkan sorunlarınızı yazabilirsiniz, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Banlık çok da bir şey yok, açık açık ben kullanıyorum demediğiniz sürece ban yemezsiniz.çalışıyor bende ban atmadı henüz kullanabilirsiniz