Valorant İnstalocker

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
knk hepsini okudum emin ol bir şekilde ban yiyebilirsiniz dikkatli olmak gerekiyor instalock için 7k lık hesabımı hiç edemem anladın mı ?
Ukalalık etmek istemem ama 7 k lık hesabın umurum dışı dostum, umurumda olan şey ise gelip ortada bir şey yok iken yüksek ban rate damgası koyman, tabii risk içeriyor fakat yüksek değil. Gelip hesabımı riske atamam diyorsun, kullanmak zorunda değilsin.

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Ukalalık etmek istemem ama 7 k lık hesabın umurum dışı dostum, umurumda olan şey ise gelip ortada bir şey yok iken yüksek ban rate damgası koyman, tabii risk içeriyor fakat yüksek değil. Gelip hesabımı riske atamam diyorsun, kullanmak zorunda değilsin.
tamam işte sadece riske atamam diyorum ban illa ki yedirtir bir süre ssonra sende biliyorsun tespit edilmesi yeter. riski alan tabi ki de indirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bu büyük ihtimalle discord için grabber hesabınızı çalıcak

Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
LOL i would use this if i didn't have a insane ssd , like i always load in first and instalock jett xd

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Eğer canınız küfür yemek istiyorsa doğru yerdesiniz, sizlere güzelinden bir instalocker paylaşacağım. Şimdi resmiyete geçelim.

Durumu: UNDETECTED fakat ban durumunda sorumluluk kabul etmiyorum. Bunun gibi tüm programlarda, VALORANT API'sini bu şekilde kullanmak Riot tarafından desteklenmediğinden, güvenli olduğunun garantisi yoktur. Ancak, bu program aracıyı seçmek, oyunun belleğini okumak veya oyunun dosyalarını değiştirmek için otomatik tıklayıcı kullanmaz; bu nedenle, antihile tetiklenmemektedir. Bu programı kullanmaktan şu ana kadar herhangi bir askıya alma bildirilmemiştir.

İçinde her ajan var, yenisi geldiğinde güncelleyip atarım. (Bu İnstalocker alıntıdır, benim yaptığım ise üstünde bir kaç değişiklik yapmak, bilginize...)

NOT : Bilgisayarınızda Python yüklü olması gerekmektedir. Sürüm Fark Etmiyor

Bu bot ne işe yarar ?
"Oyun içinde çok hızlı bir şekilde istediğiniz ajanı seçmenize yardımcı oluyor."

1-Linkden dosyayı indirin ve masaüstü ve ya istediğiniz bir konuma çıkartın.
2-Setup.bat dosyasını sağ tık yönetici olarak çalıştırın.
3-Tamamlandıktan sonra oyuna girin.
4-Lobide instalock.py dosyasını açın, seçiminizi yapın ve maça başlayın.

İndirme linki:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Virüstotal:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Kanıtlı Video:

(Eğer server "TR" çalışmaz ise EU yapıp deneyip, çalışacaktır.)
Çıkan sorunlarınızı yazabilirsiniz, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Gerçekten İyi Çalışıyor denedim onayladım farklı windows sürümlerinde olmuyor olabilir

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
oha kesinlikle kullanmalıyım :lazerdoge: :lazerdoge: