Valorant Kapalı Betada Hwid Ban Banlarının Açılacagı Tarih Belli Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Kemal Atatürk
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI

1) Bu arada ilk aşama olarak küçük suçlar (bug vs) yapanların banları kaldırılacak

2) Evet valorantın vanguard sisteminde destek ekibinde calışan philip koskanias banların kademeli bir şekilde kalkacagını ancak bir daha banlanma durumunda hiç bir şekilde banların açılmayacagını belirtmiş

3) Bence herkes bu şansı iyi degerlendirsin bende banlanan ların arasındayım hwidlerin hakkında twitterda ekleme oldukca bu konu üstünden güncelleyecegim benim tahminim bu ay larda kalkacagı

4) Riot yeni ban dalgası yaptıgını açıkladı geçmiş olsun

5) Arkadaşlar yeniden banlandık henüz bir af yok :)

6) Riotun kendiyle çeliştigi 2 tane support bırakıyorum sizlere 3 haziran burda 8 Haziranda ise böyle demeleri garip kendileri ile çelişiyorlar

7) Arkadaşlar benim banım 39 gün sonra kalkacakmış philip bana cevap verdi kapalı betada hile test ettigim için 39 gün sonra kalkacakmış

valo1.png

valo2.png

8) Kapalı betada ben yiyenlerin 90 günlük süresi varmış yani ban 90 gün sonra açılacak destege yazıp tarihi ögrenebilirsiniz ben ögrendim
Adsız.png

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ben ban yiyince desteğe yazmıştım onlarda öyle demişti bana beta bitince herkese açık olunca hwid banın kalkıcak bidaha yaparsan kalkmıcak dendidi

Mustafa Kemal Atatürk
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ben ban yiyince desteğe yazmıştım onlarda öyle demişti bana beta bitince herkese açık olunca hwid banın kalkıcak bidaha yaparsan kalkmıcak dendidi
onun aynısını banada yazdılar kardeşim ama kimsenin kaldırmadılar şimdi kaldırmaya başlıyolar

Mustafa Kemal Atatürk
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kuşlar neden uçar
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
eyw knk ban yemedim ama yermiyim bilmem :)

Üye
8 HİZMET YILI

Evet valorantın vanguard sisteminde destek ekibinde calışan philip koskanias banların kademeli bir şekilde kalkacagını ancak bir daha banlanma durumunda hiç bir şekilde banların açılmayacagını belirtmiş
Bence herkes bu şansı iyi degerlendirsin bende banlanan ların arasındayım hwidlerin hakkında twitterda ekleme oldukca bu konu üstünden güncelleyecegim benim tahminim bu ay larda kalkacagı
Hocam açmış olduğum konun aynısını açıp eklediğim tweetin aynısını eklemişsin

Bu arada ilk aşamada herkesin değil sadece suçu hafif olanlar ( bug, bug abuse vb.) yasaklamaları kalkacak hem çalıntı konu açmışsın hemde yanlış bilgilendirme yapıyorsun

Mustafa Kemal Atatürk
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam açmış olduğum konun aynısını açıp eklediğim tweetin aynısını eklemişsin

Bu arada ilk aşamada herkesin değil sadece suçu hafif olanlar ( bug, bug abuse vb.) yasaklamaları kalkacak hem çalıntı konu açmışsın hemde yanlış bilgilendirme yapıyorsun
kusura bakma kardeşim görmedim topicte güncellerim alıntı olarak

ONLY DEAD ONES SEE : )
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
ben hile yapmıştım benimki kalkmayacakmı şimdi haksızlık olur bu

2030da ismimi yeniden değişeceğim inşAllah
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
İyi olmuş bence bu tarz ıyunlarda hile saçma zaten kolay oyun ranked yok bişi yok henüz neyine hile yapılıyor

Mustafa Kemal Atatürk
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
İyi olmuş bence bu tarz ıyunlarda hile saçma zaten kolay oyun ranked yok bişi yok henüz neyine hile yapılıyor
Aynen öyle reis haklısın ben hile yapmadım kodlama programından dolayı banlandım açılcak dediler bekliyorum öyle

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Aslında bi programla girip oynayabiliyorsun ban atmıyor pc özelliklerini degiştirdigi için bakalım paylaşıcam onu

Thanks Bro
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
oyunda hile kullanmak gereksiz rank yok birşey yok zevkine oyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...