Valorant Hwid Banlar Hakkında Bilgilendirme 19.07.2020

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba,çoğumuz kapalı betada oyundan cihaz banı ile yasaklandık ve ne zaman açılacağını merak ediyoruz.Henüz çalışan ücretsiz bir spoofer yok ve paralıların da çalıştığı meçhul,Riot Games Vanguard ekibindeki philip closekinas,
bir kullanıcıya kapalı betada ban yediği günden itibaren 90 gün sayması gerektiğini söyledi.Eğer ilk çıkan iBaseult hilesini denediyseniz ve ilk ban dalgasına yakalandıysanız 12 Mayıs'ta oyundan uzaklaştırma aldınız demektir.Yani bunun anlamı da
cihaz banımızın 12 Ağustos tarihinde kalkacak olması.Oyunun tam sürüm halinde hile kullananlara ise kötü haber şu ki banınızın açılması neredeyse imkansız gibi görünüyor.İlgili tweet fotoğrafla ektedir.

Bu arada philiple her gün konuşmaya çalışıyorum discord adresi üzerinden ancak çok ilgili davrandığını söyleyemem,kapalı betada ban yiyenlerin banının 90 gün sonra kalkacağını söylüyor sadece.
memo.PNG
TÜRKÇE ÇEVİRİ: Dostum kim annemizin kredi kartını çalıp hile satın almadı,betadan itibaren cihaz banlarının süresinin dolması için normalde 90 gün var ama ikincisi belirsiz.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ban kalkıyor ya kolay ya c diskinden d diskine kurarsın veya 50tlye bi tane harddisk alır ona kurarsın

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
knka youtubede ömer dmn var o ban kaldırma videosu çekti bi çok kişide çalıştı bazılarında çalışmadı onu bi dene oda güvenilir sorun yok
O ömer birşeyden anlamayan adam çon saçma yöntemle ban kalkıcagını sanmış ama bilgisayarın temel özelligini o kadar kolay degiştiremezsin adamlar spoofer boşamı yapıyo ömer dmn çocuklada hitap eden yayıncı kanmayın fazla

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Ben banların kalkma tarafında değilim, hileden ban yiyen tekrardan ban yicek zaten :D Ama genede bir şey diyemem hayırlı olsun

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Ben banların kalkma tarafında değilim, hileden ban yiyen tekrardan ban yicek zaten :D Ama genede bir şey diyemem hayırlı olsun
NVIDIA'nın ayarları yüzünden ban yiyen,haberi olmadan crackli programlardan ban yiyen çok dostumuz var maalesef ve ikinci bi şansı hakediyoruz eminim.Hilenin önünden bile geçmem asla.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
NVIDIA'nın ayarları yüzünden ban yiyen,haberi olmadan crackli programlardan ban yiyen çok dostumuz var maalesef ve ikinci bi şansı hakediyoruz eminim.Hilenin önünden bile geçmem asla.

Anlıyorum da birde olaya şöyle bak. Örneğin CS'GO da vac banlar kesinlikle açılmaz. Riot Games'in LOL oyununda banlananların bani kesinlike açılmıyor. Çünkü onlar "2" şansı verseler biliyorlar ki o hileciler tekrar ban alacak. Onun için 2.şansa gerek yok. Bu benim dememle olucak bir şey değil zaten oyun developerlerinden biri olan açıklamayı yapmış. " NVIDIA'nın ayarları yüzünden ban yiyen,haberi olmadan crackli programlardan ban yiyen çok dostumuz var " Buna diyecek bir şeyim yok. Denecek şey varda şimdi linçlemeye çalışan kişiler olucaktır. Onlarla uğraşmaya niyetim yok.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ins burda cozum vardır merak ediyom wbenimki diz ustu

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
En doğrusunu yapıyorlar bence. Sonuç olarak şimdi ban yediyse sonrada yiyecektir.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bu riot oyalıyor haziran 2 de açılacaktı madem 90 günlük bir süre vardı bunu neden haziran 2 sinde veya daha erken açıklamadılar ban yedikten 90 gün sonra değil 100 gün sonra deneyip hala kalkmamışsa şaşırmayın

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Riot un ban politikalarından pek geri adım attığını görmedim bu sürede açılacak olması bile şaşırtıcı umarım hesaplarımız açılır.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
dostlar bunu göze alıp hileyi kullanıyorsanız oyunun şirketinin size bir açıklma yapması gerektiğini sanmıyorum sonuçta şirkete zarar vericek birşey yaptığınız

Üye
5 HİZMET YILI
NVIDIA'nın ayarları yüzünden ban yedim malesef ve haberim yok ağustosa kadar banlanmış

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Bu banların kalkma ihtimali biraz zor riot bu konuda çok inatçıdır banların kalkması için bir mucize gerekiyor adamlar cidden hile yapanları affetmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...