onun aynısını banada yazdılar kardeşim ama kimsenin kaldırmadılar şimdi kaldırmaya başlıyolarben ban yiyince desteğe yazmıştım onlarda öyle demişti bana beta bitince herkese açık olunca hwid banın kalkıcak bidaha yaparsan kalkmıcak dendidi
bende aslında bi hwid ban kaldırma var kendi methodum ban yersem onu valorant üzerinde deneyeceğim bazı oyunlar hwid ban atiyodu onları kaldiriyodumonun aynısını banada yazdılar kardeşim ama kimsenin kaldırmadılar şimdi kaldırmaya başlıyolar
özel den anlata bilirimisin kardeşimbende aslında bi hwid ban kaldırma var kendi methodum ban yersem onu valorant üzerinde deneyeceğim bazı oyunlar hwid ban atiyodu onları kaldiriyodum
nasıl bi hata kardeşim resim filan attıysan gözükmüyorBöyle bir hata alıyorum çözümü varmı ?
kanka yersen bu aralar ye sonrası hiç kaldırmıyacaklarmışeyw knk ban yemedim ama yermiyim bilmem
Hocam açmış olduğum konun aynısını açıp eklediğim tweetin aynısını eklemişsin
Evet valorantın vanguard sisteminde destek ekibinde calışan philip koskanias banların kademeli bir şekilde kalkacagını ancak bir daha banlanma durumunda hiç bir şekilde banların açılmayacagını belirtmiş
Bence herkes bu şansı iyi degerlendirsin bende banlanan ların arasındayım hwidlerin hakkında twitterda ekleme oldukca bu konu üstünden güncelleyecegim benim tahminim bu ay larda kalkacagı
kusura bakma kardeşim görmedim topicte güncellerim alıntı olarakHocam açmış olduğum konun aynısını açıp eklediğim tweetin aynısını eklemişsin
Bu arada ilk aşamada herkesin değil sadece suçu hafif olanlar ( bug, bug abuse vb.) yasaklamaları kalkacak hem çalıntı konu açmışsın hemde yanlış bilgilendirme yapıyorsun
Small crimes will be pardoned at first, then big tricks will be removed from hardware bancan you tell me specially bro...
Yavaş yavaş kaldırılacak ilk başta küçük suçlar sonra sıra hilecilere gelicek merak etme illakı kaldırılıcak bir seferlik amaben hile yapmıştım benimki kalkmayacakmı şimdi haksızlık olur bu
Aynen öyle reis haklısın ben hile yapmadım kodlama programından dolayı banlandım açılcak dediler bekliyorum öyleİyi olmuş bence bu tarz ıyunlarda hile saçma zaten kolay oyun ranked yok bişi yok henüz neyine hile yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?