Onaylı Üye
kankam belli etme ile alakası yok adamların yaptığı hile koruması aşırı sağlam yani hileyi tespit ediyor istediğin kadar belli etmebelli etmeden kullanılan her hile ban yemez
aynen benim 2. günüm ve 10 dan fazla oyun attım benim banım açıldı diye düşünüyorum 1 g blık güncellemeden sonrabeyler bılgılendırme yapacagımı soylemıstım dun yenı hesabı acalı 24 saat oldu ve hiç bir şekilde ne beta sürümünde ne de baska bır sekılde valorantta hıle kullanmadım. bunu tıcketlerde defalarca dıle getırdım. vanguard sıstemınde sıkıntı var dıye. sanırım bu sorunu dunku 1 gblık guncelleme ıle duzetlmısler 11 oyun oldu ve ban yemedım. şimdiye kadar en az 8 10 tane hesabım ban yemıs olması gerekıyordu.
Riotgames yakalar merak etme senbelli etmeden kullanılan her hile ban yemez
Aynisi bana oldu 10 keredüzeldiğini dusunuyordum ve farklı bır sey cıktı bu seferde. Hile tespit edildi diyip ana menuye attı zannettımkı baskası hıle actı o yuzden ana menuye attı. baska bır oyuna gırıp oynadım. oyundan cıkıp gırdıgımde tekrar uzaklastırma almısım. birşeyleri düzeltmeye calısırken bırseylerı bozuyolar tam anlamıyla oturana kadar bu oyunu oynamama kararı aldım herkese bol sans
Ben bir hesabı 3 gün dayandırıyorum sistemin nasıl çalıştığını anladım sonunda.İlk girdiğin maçlarda hileci tespit edildi dediğinde aslında orda ban yiyen kişi sen oluyorsun eğer o anda oturumu kapatırsan o hesap banlanmış olduğu için tekrar giremiyorsun burda önemli olan şey o tespit edildi dedikten sonra oyunu ve pcyi kapatmamak eğer hiç kapatmazsan böyle 1 ay boyunca aynı hesabı oynayabilirsin ama hesaptan düştüğün gibi bir daha giremezsinBanlandım lan bende ama güzel 2 gündü valla neyse illaki oyuncu sayısı azalacak o zamanda banları açacaklar buraya yazıyorum bakın neyse cs devam
Post automatically merged:
birader sisteme ban atmak nedir ya
agacım oyle bır ıhtımal yok ban yıceksın.ban yememişim lan valoran
hayır yanlış biliyorsun şuanda ben 5 yada 6 gündür falan oynuyorum banım kalktı eğer kalkmasaydı çoktan yerdim banı dün 2 oyunumda da başkaları banlandı hileci tespit edildi dedi bu sabah oldu hala oynuyorumBen bir hesabı 3 gün dayandırıyorum sistemin nasıl çalıştığını anladım sonunda.İlk girdiğin maçlarda hileci tespit edildi dediğinde aslında orda ban yiyen kişi sen oluyorsun eğer o anda oturumu kapatırsan o hesap banlanmış olduğu için tekrar giremiyorsun burda önemli olan şey o tespit edildi dedikten sonra oyunu ve pcyi kapatmamak eğer hiç kapatmazsan böyle 1 ay boyunca aynı hesabı oynayabilirsin ama hesaptan düştüğün gibi bir daha giremezsin
yemicem kankamagacım oyle bır ıhtımal yok ban yıceksın.
tamam ama ben neden 1 haftadır sıkıntısız oynuyorum ki ? belki arada kaynamışımdır arkadaş sürekli banlanıyorBu arada ilk aşamada herkesin değil sadece suçu hafif olanlar ( bug, bug abuse vb.) yasaklamaları kalkacak
Sen hile actinmitamam ama ben neden 1 haftadır sıkıntısız oynuyorum ki ? belki arada kaynamışımdır arkadaş sürekli banlanıyor
evet normal de açılmaması lazım zatenSen hile actinmi
Nasil cozdun kievet normal de açılmaması lazım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?