Valorant Kapalı Betada Hwid Ban Banlarının Açılacagı Tarih Belli Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
valla benım kalktı zannetım bugun yıne yedım az once

Im XENOMORPH
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
beklemekten başka çare yok...

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
dün yeni hesap açtım ilk oyunda Ban yedim

Üye
6 HİZMET YILI
farklı bir harddise valorant yükleyince hesabı kapatmadan açık kalırsa banlanmıyorsun fakat çıkarsan bir daha giremiyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kanka yersin, yapma bence riski fazla.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
as-tu une solution ?

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
valorant destekten bana gelen mesajda banların hiçbir zaman açılmayacağını söylediler

Mustafa Kemal Atatürk
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
valorant destekten bana gelen mesajda banların hiçbir zaman açılmayacağını söylediler
kapalı betada banlananların ki kademeli olarak açılacak ama tam sürmünde banlananların ise hiç bir şekilde açılmayacak dogru

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
kapalı betada banlananların ki kademeli olarak açılacak ama tam sürmünde banlananların ise hiç bir şekilde açılmayacak dogru

betada ban yedim ben bana verdikleri cevap;

"Merhaba,

Cihaz banı alan bilgisayarlardan VALORANT oynamak mümkün değildir ve bu yasakların kaldırılması da gündemde değildir.

"

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
betada ban yedim ben bana verdikleri cevap;

"Merhaba,

Cihaz banı alan bilgisayarlardan VALORANT oynamak mümkün değildir ve bu yasakların kaldırılması da gündemde değildir.

"
knka öyle diyolar ama bak görürsün source 2 nin csye gelmesi yakındır oyuncuları düşünce bak nasıl açıyolar tüm banları elinde sonunda açılcak cs volarantın şöhret olmasına izin vermez

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
knka öyle diyolar ama bak görürsün source 2 nin csye gelmesi yakındır oyuncuları düşünce bak nasıl açıyolar tüm banları elinde sonunda açılcak cs volarantın şöhret olmasına izin vermez
oyuncu düşşemi cs go da hilesiz olanlar oynuyor valo hilecilere diyorki gidin cs go da açın ben oyunumda hile açtırmam diyor oyuncu azalma gibi bir söz konusu yok hilelerin fink attığı oyun cs goda düşme var umarım riot games valveye benzemez online yükselsin hile çoğalsın diye açmaz banları

Üye
6 HİZMET YILI
valorant oynamak istemiyorsan açarsın hileyi bir daha oynayamazsın zaten

Im XENOMORPH
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kapalı betada ban yiyenlerin açılacak diyorlar çoğu kişi diyor ama hala bi elle tutulur hareket yok

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
hile forumuna bunu yazman biraz ironik değilmi csde ister hile olsun ister başka bişey source 2 geldiği an valorant unutulur en azından kısa bi zaman için hem bunların sistemleri çok adaletsiz tamam bi hata yapıyosun hile açıyosun ama riot size hile açmanızın sonuçları bu olcak demiyo çoğu insan bilmiyodiki böyle bişeyle karşılaşcağını bu çok zalimce tamam bi hata yaptık ikinci bi şans yokmu yani tamam ikinci şansı ver yine hile açan olursa o uslanmaz bidahada açmassın banını ama biz bilmiyoduk 2. bi şans vermeleri lazımdı hem daha bu oyunun hilesi çıkmadığı için çoğu kişi banlanmıyo biri çıkar bi hile yayınlar csdeki gibi herkes kullanır buda oyuncuların yarısından çoğunun banlanıcağı anlamına gelir elbet birgün mutlaka açılacak banlar buraya yazıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...