knka öyle diyolar ama bak görürsün source 2 nin csye gelmesi yakındır oyuncuları düşünce bak nasıl açıyolar tüm banları elinde sonunda açılcak cs volarantın şöhret olmasına izin vermez
knka öyle diyolar ama bak görürsün source 2 nin csye gelmesi yakındır oyuncuları düşünce bak nasıl açıyolar tüm banları elinde sonunda açılcak cs volarantın şöhret olmasına izin vermez
oyuncu düşşemi cs go da hilesiz olanlar oynuyor valo hilecilere diyorki gidin cs go da açın ben oyunumda hile açtırmam diyor oyuncu azalma gibi bir söz konusu yok hilelerin fink attığı oyun cs goda düşme var umarım riot games valveye benzemez online yükselsin hile çoğalsın diye açmaz banları
oyuncu düşşemi cs go da hilesiz olanlar oynuyor valo hilecilere diyorki gidin cs go da açın ben oyunumda hile açtırmam diyor oyuncu azalma gibi bir söz konusu yok hilelerin fink attığı oyun cs goda düşme var umarım riot games valveye benzemez online yükselsin hile çoğalsın diye açmaz banları
hile forumuna bunu yazman biraz ironik değilmi csde ister hile olsun ister başka bişey source 2 geldiği an valorant unutulur en azından kısa bi zaman için hem bunların sistemleri çok adaletsiz tamam bi hata yapıyosun hile açıyosun ama riot size hile açmanızın sonuçları bu olcak demiyo çoğu insan bilmiyodiki böyle bişeyle karşılaşcağını bu çok zalimce tamam bi hata yaptık ikinci bi şans yokmu yani tamam ikinci şansı ver yine hile açan olursa o uslanmaz bidahada açmassın banını ama biz bilmiyoduk 2. bi şans vermeleri lazımdı hem daha bu oyunun hilesi çıkmadığı için çoğu kişi banlanmıyo biri çıkar bi hile yayınlar csdeki gibi herkes kullanır buda oyuncuların yarısından çoğunun banlanıcağı anlamına gelir elbet birgün mutlaka açılacak banlar buraya yazıyorum