Valorant koşarak vurma hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Son zamanlarda ne kadar düzelttik deselerde koşarak vurma, uçarak vurma veya saçma yalan vuruşlar baya ortaya çıkmaya başladı bu konular hakkında ne düşünüyorsunuz

Яeforming
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
El atılması gerektiğini düşünüyorum artık silahların random gitmemesi lazım

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Bence gayet iyi şuan adam rastgele tarıyor,rastgele dağılan mermiler %50 oranla sana çarpıyor düzeltilcek bir şey yok yani koşarak tara mermilerin nereye gittiğini görürsün
Adama koşarak gidiyorum bi anda durup one tap atınca alttan ağlıyor,yapmayın knk koşarak tara bakıyım vuruluyormu

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bencede çok fazla atmaya başladırlar oyunu bırakma sebebi

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Son zamanlarda ne kadar düzelttik deselerde koşarak vurma, uçarak vurma veya saçma yalan vuruşlar baya ortaya çıkmaya başladı bu konular hakkında ne düşünüyorsunuz
hi, can you translate the content into english? I did not understand this content in English. thank you

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Aynen kosarak vurmak dan ziyade arkadaslar bide sunucu lag problemleri drop yeme çıktı ve ayrıca mesla split haritası giricez ascent geliyor saçmalıga bak

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bence gayet iyi şuan adam rastgele tarıyor,rastgele dağılan mermiler %50 oranla sana çarpıyor düzeltilcek bir şey yok yani koşarak tara mermilerin nereye gittiğini görürsün
Adama koşarak gidiyorum bi anda durup one tap atınca alttan ağlıyor,yapmayın knk koşarak tara bakıyım vuruluyormu
Monitörün hzsi veya ping farkından dolayı öyle görüp hemen zırlamaya başlıyorlar , bana kalırsa benlikte bir sıkıntı yok , karşındaki kişi koşarak vurabiliyorsa eğer sende koşarak vur bu kadar basit yani.

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
bence oyun mekaniği olarak kabul edip alışmalısınız bu oyun böyle şans faktörü de var ama iyi oynarsan kazanırsın

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bir an önce düzelmesi lazım cidden çok sinir bozucu.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Keşke tek sorun koşarak vurma olsa

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
benim tek tek sıkarak alamadığım adam beni koşarak vuruyo çok sinir bozucu

Üye
4 HİZMET YILI
yaa ben bıktım artık bunlardan koruma sistemizi var diylar ama hep yalan vuruşlara bi bok yaptıkları yok anlamdım gitti

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Koşarak spectra, ghost, klasik, stinger gibi silahlar ile kolay bir şekilde vuruluyor fakat vandal ve phantom ile koşarak sıkmak %80 şans istiyor, o şans'da demir elo'da var zaten :D Yani demek istediğim adamlar koşarak vurmuyor, bir anda durup one tap atıyor siz koşarak vurdu sanıyorsunuz.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Klasik bildiğimiz valorant her seferinde düzelttik demelerine rağmen daha da kötüleştiriyorlar ve insanların oyun zevki kaçıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...