Çözüldü Valorant main hesabın ban yemesini nasıl engelleriz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhaba valorant da main hesabımın ban yemesini istemiyorum yançar açıp onda kullanıcağım hileyi herhangi bir dosya silmem gerekir mi ban yersem önceden girdiğim main çarım ban yermi

Çözüm
Valoranttan ban yediğinizde yakın geçmişte girdiğiniz hesapların hepsi ban yiyecektir. Dosya silmek yada format atmak gibi işlemler bu durumdan kurtulmanıza yardımcı olmaz spoofer kullanıp ban yerseniz ana makinanızın hwid adresine işlemeyeceği için main hesabınızı güvene alabilirsiniz.
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Valoranttan ban yediğinizde yakın geçmişte girdiğiniz hesapların hepsi ban yiyecektir. Dosya silmek yada format atmak gibi işlemler bu durumdan kurtulmanıza yardımcı olmaz spoofer kullanıp ban yerseniz ana makinanızın hwid adresine işlemeyeceği için main hesabınızı güvene alabilirsiniz.

Çözüm
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yakın geçmişte değilde ban yedikden sonra girilen hesaplar ban yemiyor muydu ? ben mi yanlış biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Yüksek ihtimalle main hesabında banlanıcaktır fakat kesin birşey söylemek imkansız böyle şeyler deneme yanılma metoduyla öğrenilir tavsiyem revo unistaller ile valorantı tamamen kaldır yeniden yükle main hesabına giriş yapma ama bu sadece bir fikir sorumlu değilim

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
hile yapmadan önce bütün logları sil 1 kere de modemi resle hile yaptıktan sonra bir daha hesaba girme ban yemezsin diye düşünüyorum ama garanti yol spoofer

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
merhaba dostum herhalde bi yanlışlık yapıldı ben ban yedim ve sadece ban yediğim hesap banlandı diğer girdiğim hesaplar banlanmadı internet cafe de oynuyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Yüksek ihtimalle main hesabında banlanıcaktır fakat kesin birşey söylemek imkansız böyle şeyler deneme yanılma metoduyla öğrenilir tavsiyem revo unistaller ile valorantı tamamen kaldır yeniden yükle main hesabına giriş yapma ama bu sadece bir fikir sorumlu değilim
Benim arkadaşım yan çarda hile kullanmıştı ana hesabı da ban yemişti

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hangi hesapta oynarken banlanırsan o gider diğer kullandığın hesaplar banlanmaz ama genede format atıp ondan sonra diğer hesapları kullanmak dahagaranti olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...