yakın geçmişte değilde ban yedikden sonra girilen hesaplar ban yemiyor muydu ? ben mi yanlış biliyorumValoranttan ban yediğinizde yakın geçmişte girdiğiniz hesapların hepsi ban yiyecektir. Dosya silmek yada format atmak gibi işlemler bu durumdan kurtulmanıza yardımcı olmaz spoofer kullanıp ban yerseniz ana makinanızın hwid adresine işlemeyeceği için main hesabınızı güvene alabilirsiniz.
bilgisayarda oynadığın tüm hesaplar ban yerMerhaba valorant da main hesabımın ban yemesini istemiyorum yançar açıp onda kullanıcağım hileyi herhangi bir dosya silmem gerekir mi ban yersem önceden girdiğim main çarım ban yermi
merhaba dostum herhalde bi yanlışlık yapıldı ben ban yedim ve sadece ban yediğim hesap banlandı diğer girdiğim hesaplar banlanmadı internet cafe de oynuyorum.Valoranttan ban yediğinizde yakın geçmişte girdiğiniz hesapların hepsi ban yiyecektir. Dosya silmek yada format atmak gibi işlemler bu durumdan kurtulmanıza yardımcı olmaz spoofer kullanıp ban yerseniz ana makinanızın hwid adresine işlemeyeceği için main hesabınızı güvene alabilirsiniz.
Benim arkadaşım yan çarda hile kullanmıştı ana hesabı da ban yemiştiYüksek ihtimalle main hesabında banlanıcaktır fakat kesin birşey söylemek imkansız böyle şeyler deneme yanılma metoduyla öğrenilir tavsiyem revo unistaller ile valorantı tamamen kaldır yeniden yükle main hesabına giriş yapma ama bu sadece bir fikir sorumlu değilim
İnternet cafe de pc lerde freeze oluyor galiba o yüzden olabilir mi?merhaba dostum herhalde bi yanlışlık yapıldı ben ban yedim ve sadece ban yediğim hesap banlandı diğer girdiğim hesaplar banlanmadı internet cafe de oynuyorum.