Valorant Ömür Boyu Demir Eloda Oynama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hangi rank olduğunuz fark etmez 5 kişilik grup kuruyorsunuz demir 1 0 kp ye ff vererek düşüyorsunuz

1 maç mvp oynasanız +25 vericek diyelim 30 dk nızı alıcak
Yani demir 3 75 kp ye kadar 9-10 maç atıcaksınız

Bu da 300 dk ya yakın sürecektir eğer karşı takım ff vermezse

Diyelim demir 3 75kp oldunuz yine 5 kişilik grup kuruyorsunuz

Bu sefer demir 1 0 kp olmak için 12-13 maç atmanız gerek

Bu da 4.tur sonu verdiğinizi sayarsak 72 dk ya yakın sürecektir

Yani 300 dk lık demir elo keyfi için 72 dk nızı feda edebilecekseniz ömür boyu bu taktikle demir eloda oynayabilirsiniz.

Sadece 4 saatde 8 rank düştüm
IMG_20220508_192409.jpg

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hangi rank olduğunuz fark etmez 5 kişilik grup kuruyorsunuz demir 1 0 kp ye ff vererek düşüyorsunuz

Yani 300 dk lık demir elo keyfi için 72 dk nızı feda edebilecekseniz ömür boyu bu taktikle demir eloda oynayabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 75682
Millet lig yükselmek istiyor hocam sen lig düşürme rehberi yapmışsın :D Tam olarak ne işlerine yarayacak ki? Çok hakim olduğum bir oyun değil başlık ilgimi çekince baktım :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
okurken aşırı eğlendim eline sağlık. Ne işe yarar diye soranlar için şunu söyleyebilirim ki bu taktikle smurf hesap tutup botlarla antrenman yerine demirleri dövebilirsiniz :p

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Millet yükselmek istiyor bu insanların ne işine yarayacak anlamadım :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI

Ekli dosyayı görüntüle 75682
matıklı

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Rehber güzel fakat yararlı değil kim elo düşmek isterki

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Demir elodaoynamak zevk vermez ki belki bazı arkadaşların işine yarar

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Millet lig yükselmek istiyor hocam sen lig düşürme rehberi yapmışsın :D Tam olarak ne işlerine yarayacak ki? Çok hakim olduğum bir oyun değil başlık ilgimi çekince baktım :D
Bazı kafadaki insanlar kendi liglerinde maalesef adam vuramadıkları için kendilerini tatmin etmeye smurf hesaplarına giriyorlar. Bunun için tarz şeyler mevcut

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
aslında smurf hesap için mantıklı bir iş ya da yt deki bordo klavye gibi videolar yapıyosada yararlı bir iş
hatta demir elo hesap satın alanlar bile olabilir neden olmasın

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hocam normalde iyi bir oyuncu olduğunu biliyorum üst liglere çıkmış bir oyuncuyum ama arada kafa dağıtıp ısınmak için düşük rütbeli hesaplarda oynamak çok güzel geliyor hile kullanmadan hile kullanıyorsun gibi düşün

K Q L A L İ Z
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Aradığım konu , sürekli rank düşmek istiyorum. Artık radiant olmaktan sıkılmıştım , rank düşmek istiyordum. Rüyamda , hayallerimde hep rank düşmek vardı ve artık sayende rank düşeceğim.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bazı kafadaki insanlar kendi liglerinde maalesef adam vuramadıkları için kendilerini tatmin etmeye smurf hesaplarına giriyorlar. Bunun için tarz şeyler mevcut
Kanka bu tamamen yalnış bir algı Aimdll den tut cned gibi çok başarılı e sporcuların bile demir eloda smurf hesapları var ve bunlar sadece bildiklerimiz

Üye
4 HİZMET YILI
Allah kolaylık versin kardeşim yerinde olsam bırakır valoyu cs başlardım

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Millet yükselmek istiyor bu insanların ne işine yarayacak anlamadım :D
Knk rank düşmek istiyenler zaten oyundaki rank hedefine ulaşmış artuk yan çar kasmak istiyen kişilerdir ya da kafa dağıtmak istiyenler şuan demir 1 hesap 100₺ ben beleşe kasıyorum kendime

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kanka bu tamamen yalnış bir algı Aimdll den tut cned gibi çok başarılı e sporcuların bile demir eloda smurf hesapları var ve bunlar sadece bildiklerimiz
genel kitle için konuşuyorum söylediğin isimler zaten kendilerini yüksek eloda kanıtlamış kişiler ve yan hesap kasan da birçok oyuncu var lafım bunlara değil genel anlamda demir elo gibi düşük eloda oynamak isteyen oyuncular kendi elosunda tatmin olamadıkları için bunu yapıyorlar. Boost vs onları zaten katmıyorum

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
dostum senin bu demirlerle ne alıp veremediğin var allah aşkına :D şaka bir yana uğraşıp bunun hesabını da yapmışsın

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
garip bir başlık işine yarayabilir bazılarının

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Allah kolaylık versin kardeşim yerinde olsam bırakır valoyu cs başlardım
Eyvallah sağolasın hocam Cs oynuyordum zaten forumdaki sbyte vip hilesi ile ama ban yiyince saldım biraz
Post automatically merged:

genel kitle için konuşuyorum söylediğin isimler zaten kendilerini yüksek eloda kanıtlamış kişiler ve yan hesap kasan da birçok oyuncu var lafım bunlara değil genel anlamda demir elo gibi düşük eloda oynamak isteyen oyuncular kendi elosunda tatmin olamadıkları için bunu yapıyorlar. Boost vs onları zaten katmıyorum
Valokek kapalı şuan önceden paylaşmak istedeğim hile de dt oldu hilesiz hile olmanın tek yolu demir eloda oynamak şuan ana çar elmas 1 şimdi gircem smurflerle uğraşıcam boostedlarla uğraşıcam tilt olucam hiç çekilmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...