demir eloda havalara sıkıyolar onları öldürmek eğlenceli oluyorMillet lig yükselmek istiyor hocam sen lig düşürme rehberi yapmışsınTam olarak ne işlerine yarayacak ki? Çok hakim olduğum bir oyun değil başlık ilgimi çekince baktım
![]()
demir eloda havalara sıkıyolar onları öldürmek eğlenceli oluyorMillet lig yükselmek istiyor hocam sen lig düşürme rehberi yapmışsınTam olarak ne işlerine yarayacak ki? Çok hakim olduğum bir oyun değil başlık ilgimi çekince baktım
![]()
adam profesyönelleşmişHangi rank olduğunuz fark etmez 5 kişilik grup kuruyorsunuz demir 1 0 kp ye ff vererek düşüyorsunuz
1 maç mvp oynasanız +25 vericek diyelim 30 dk nızı alıcak
Yani demir 3 75 kp ye kadar 9-10 maç atıcaksınız
Bu da 300 dk ya yakın sürecektir eğer karşı takım ff vermezse
Diyelim demir 3 75kp oldunuz yine 5 kişilik grup kuruyorsunuz
Bu sefer demir 1 0 kp olmak için 12-13 maç atmanız gerek
Bu da 4.tur sonu verdiğinizi sayarsak 72 dk ya yakın sürecektir
Yani 300 dk lık demir elo keyfi için 72 dk nızı feda edebilecekseniz ömür boyu bu taktikle demir eloda oynayabilirsiniz.
Sadece 4 saatde 8 rank düştüm
Ekli dosyayı görüntüle 75682
Demir hesap satsam 100₺dostum senin bu demirlerle ne alıp veremediğin var allah aşkınaşaka bir yana uğraşıp bunun hesabını da yapmışsın
Demir hesapların para ettiğini bilmiyordum şimdi baktım da 60-70 tl civarlarında demir 1 hesaplar satıyorlar sırf bu bile bir sebep olabilir, teşekkürler.Demir hesap satsam 100₺
Demir eloda oynasam eğleniyorum
Demir eloda video çeksem izleniyorum
Demir eloda hile olmasan bile hile oluyon
Kaybedecek birşeyim yok ama kazanacak çok şeyim var demir eloda bu yüzden seviyorum
Neden yakıyorsun başımızı şimdi gelecekler dalga geçip öldürecekler olmadı bu hiç iyi olmadı. demirden çıkamayacağım anlaşılanHangi rank olduğunuz fark etmez 5 kişilik grup kuruyorsunuz demir 1 0 kp ye ff vererek düşüyorsunuz
1 maç mvp oynasanız +25 vericek diyelim 30 dk nızı alıcak
Yani demir 3 75 kp ye kadar 9-10 maç atıcaksınız
Bu da 300 dk ya yakın sürecektir eğer karşı takım ff vermezse
Diyelim demir 3 75kp oldunuz yine 5 kişilik grup kuruyorsunuz
Bu sefer demir 1 0 kp olmak için 12-13 maç atmanız gerek
Bu da 4.tur sonu verdiğinizi sayarsak 72 dk ya yakın sürecektir
Yani 300 dk lık demir elo keyfi için 72 dk nızı feda edebilecekseniz ömür boyu bu taktikle demir eloda oynayabilirsiniz.
Sadece 4 saatde 8 rank düştüm
Ekli dosyayı görüntüle 75682
neden demir eloda oynamak keyifli olsun ki ?
Zaten oyunda istediğimiz rank hedefine ulaştığımız için oyunda fazla bir amacımız kalmıyor bu yüzden düşük ranklar da gülüp eğlenmek istiyorum ben amacıma ulaştım 5.farklı hesabımı demire getirdim ben sadece sizinde faydalanmanızı istedimknk şimdi tam olarak ne anlatmak istedin anlamadım amac yükselmek degilmi biz neden düşüyoruz
haklısın oyunu eglenceli hale getirmek icin deneyebilirizZaten oyunda istediğimiz rank hedefine ulaştığımız için oyunda fazla bir amacımız kalmıyor bu yüzden düşük ranklar da gülüp eğlenmek istiyorum ben amacıma ulaştım 5.farklı hesabımı demire getirdim ben sadece sizinde faydalanmanızı istedim
kanka mantıgın güzel ama demir elo beni öyle delirtiyor ki , immoda yemedigim bütün vuruşları demir eloda yiyorum ,3 oyunda 1 illaki fp atan bir sapık cıkıyor karşımaZaten oyunda istediğimiz rank hedefine ulaştığımız için oyunda fazla bir amacımız kalmıyor bu yüzden düşük ranklar da gülüp eğlenmek istiyorum ben amacıma ulaştım 5.farklı hesabımı demire getirdim ben sadece sizinde faydalanmanızı istedim