Millet lig yükselmek istiyor hocam sen lig düşürme rehberi yapmışsınHangi rank olduğunuz fark etmez 5 kişilik grup kuruyorsunuz demir 1 0 kp ye ff vererek düşüyorsunuz
1 maç mvp oynasanız +25 vericek diyelim 30 dk nızı alıcak
Yani demir 3 75 kp ye kadar 9-10 maç atıcaksınız
Bu da 300 dk ya yakın sürecektir eğer karşı takım ff vermezse
Diyelim demir 3 75kp oldunuz yine 5 kişilik grup kuruyorsunuz
Bu sefer demir 1 0 kp olmak için 12-13 maç atmanız gerek
Bu da 4.tur sonu verdiğinizi sayarsak 72 dk ya yakın sürecektir
Yani 300 dk lık demir elo keyfi için 72 dk nızı feda edebilecekseniz ömür boyu bu taktikle demir eloda oynayabilirsiniz.
Sadece 4 saatde 8 rank düştüm
Ekli dosyayı görüntüle 75682
matıklıHangi rank olduğunuz fark etmez 5 kişilik grup kuruyorsunuz demir 1 0 kp ye ff vererek düşüyorsunuz
1 maç mvp oynasanız +25 vericek diyelim 30 dk nızı alıcak
Yani demir 3 75 kp ye kadar 9-10 maç atıcaksınız
Bu da 300 dk ya yakın sürecektir eğer karşı takım ff vermezse
Diyelim demir 3 75kp oldunuz yine 5 kişilik grup kuruyorsunuz
Bu sefer demir 1 0 kp olmak için 12-13 maç atmanız gerek
Bu da 4.tur sonu verdiğinizi sayarsak 72 dk ya yakın sürecektir
Yani 300 dk lık demir elo keyfi için 72 dk nızı feda edebilecekseniz ömür boyu bu taktikle demir eloda oynayabilirsiniz.
Sadece 4 saatde 8 rank düştüm
Ekli dosyayı görüntüle 75682
Millet yükselmek istiyor bu insanların ne işine yarayacak anlamadım
Sürekli Smurf olarak oynamak için yapmış olabilirMillet lig yükselmek istiyor hocam sen lig düşürme rehberi yapmışsınTam olarak ne işlerine yarayacak ki? Çok hakim olduğum bir oyun değil başlık ilgimi çekince baktım
ben plat elo oyuncusuyum yan hesabı demirde tutuyorum çok güzel muhabbet dönüyo demirde bazen daha fazla zevk alıyorum dalga geçiyorum bence çok güzel oluyoRehber güzel fakat yararlı değil kim elo düşmek isterki
Bazı kafadaki insanlar kendi liglerinde maalesef adam vuramadıkları için kendilerini tatmin etmeye smurf hesaplarına giriyorlar. Bunun için tarz şeyler mevcutMillet lig yükselmek istiyor hocam sen lig düşürme rehberi yapmışsınTam olarak ne işlerine yarayacak ki? Çok hakim olduğum bir oyun değil başlık ilgimi çekince baktım
aslında smurf hesap için mantıklı bir iş ya da yt deki bordo klavye gibi videolar yapıyosada yararlı bir işMillet lig yükselmek istiyor hocam sen lig düşürme rehberi yapmışsınTam olarak ne işlerine yarayacak ki? Çok hakim olduğum bir oyun değil başlık ilgimi çekince baktım
Hocam normalde iyi bir oyuncu olduğunu biliyorum üst liglere çıkmış bir oyuncuyum ama arada kafa dağıtıp ısınmak için düşük rütbeli hesaplarda oynamak çok güzel geliyor hile kullanmadan hile kullanıyorsun gibi düşünMillet lig yükselmek istiyor hocam sen lig düşürme rehberi yapmışsınTam olarak ne işlerine yarayacak ki? Çok hakim olduğum bir oyun değil başlık ilgimi çekince baktım
Kanka bu tamamen yalnış bir algı Aimdll den tut cned gibi çok başarılı e sporcuların bile demir eloda smurf hesapları var ve bunlar sadece bildiklerimizBazı kafadaki insanlar kendi liglerinde maalesef adam vuramadıkları için kendilerini tatmin etmeye smurf hesaplarına giriyorlar. Bunun için tarz şeyler mevcut
Knk rank düşmek istiyenler zaten oyundaki rank hedefine ulaşmış artuk yan çar kasmak istiyen kişilerdir ya da kafa dağıtmak istiyenler şuan demir 1 hesap 100₺ ben beleşe kasıyorum kendimeMillet yükselmek istiyor bu insanların ne işine yarayacak anlamadım
genel kitle için konuşuyorum söylediğin isimler zaten kendilerini yüksek eloda kanıtlamış kişiler ve yan hesap kasan da birçok oyuncu var lafım bunlara değil genel anlamda demir elo gibi düşük eloda oynamak isteyen oyuncular kendi elosunda tatmin olamadıkları için bunu yapıyorlar. Boost vs onları zaten katmıyorumKanka bu tamamen yalnış bir algı Aimdll den tut cned gibi çok başarılı e sporcuların bile demir eloda smurf hesapları var ve bunlar sadece bildiklerimiz
Eyvallah sağolasın hocam Cs oynuyordum zaten forumdaki sbyte vip hilesi ile ama ban yiyince saldım birazAllah kolaylık versin kardeşim yerinde olsam bırakır valoyu cs başlardım
Valokek kapalı şuan önceden paylaşmak istedeğim hile de dt oldu hilesiz hile olmanın tek yolu demir eloda oynamak şuan ana çar elmas 1 şimdi gircem smurflerle uğraşıcam boostedlarla uğraşıcam tilt olucam hiç çekilmezgenel kitle için konuşuyorum söylediğin isimler zaten kendilerini yüksek eloda kanıtlamış kişiler ve yan hesap kasan da birçok oyuncu var lafım bunlara değil genel anlamda demir elo gibi düşük eloda oynamak isteyen oyuncular kendi elosunda tatmin olamadıkları için bunu yapıyorlar. Boost vs onları zaten katmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?