Valorant oynamamak için 12 sebep.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
itsn't because you don't like that the game is bad. Valorant only has a different mechanic than you are used to LOL. I just luv the game <3

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Çoğuna katılmasamda tek tek yazacak değilim ama mesela koşarak hs atılmıyor oyunda ozelliklede 3 mermiden sonra spray random gidiyor... koşarak sıkma olayı adamı hızla gelip sizi görür görmez durup birden sıkması ve sonrasında tekrar hareket etmesinden kaynaklı size öyle geliyor. Ama phantomla koşarak ya da spectre ile koşarak hs atılıyor. Phantom ile 3 kerede 1 o da şans eseri spectre ile çoğu zaman atılıyor ama ornek CS GO p90lada aynı şeyi yapabiliyorsunuz. Skinlerin pahalı olduğu kısıma gelirsek skinler standart 1775VP ye 3 4 çeşit skin var mesela asil ve yağmacı ikisinin vandalıda 1775 VP bu da sana yaklaşık 80 85TL ye geliyor ve tamamen sende kalıyor 1 kere alıyorsun CS GO da yağmacıya ya da asile eş değer bir skin düşünürsem bana göre bu kesinlikle AK-47 nin asiimov ya da neon sürücüdür. bunlarda yaklaşık 120-160TL. Lag delay olayı sadece internetim sorunluyken oluyor bende. Toxic kitle var doğru özellikle çocuk kısmı. Düellocu adı altında skilleri tek atan duellocu Raze ve Jett dısında yok bunlarıda ultısını açtığında zaten vurabılıyorsun mesela jett in bir bıçağı 150 atarken kafaya senın elindeki vandal kafaya 160 atıyor konusturacaksın tecrubenı. Kaçacaksın ultisi bitecek ''jett hariç'' ben koyu CS GO oyuncusuydum hatta yaklaşık ayıptır söylemesi 12 13 bin tl lik envanter yaptım askerden geldikten sonra valorant çıktıktan sonra tüm envanteri satıp valoranta geçtim. Yaklaşık 1000 TL yatırdım(1000tl aralıklarla yatırdığım toplam rakam) şimdi en gereksiz silahımda bile skin var gereksizlerdeki skinler biraz kotu tamam ama 3. savas biletini ele alalım mesela oynayanlar bilir Altın Afet seti hiçte kötü değil bence 50tl ye. Aranızda 1000tl az mı diyenler olacaktır az değil tabi ama zevkine çok para ezen biriyim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
normal cs go , cod ,pubg vs.. oyunlardan çıktıktan sonra girilmeyecek bir oyun aşırı hızlı ve anlamsız yetenekler mevcut

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
oyun o kadar karışık ve saçma ki yapımcılar herhalde fps oyunu yapalım ama skilde atsın demiş çorba yapıp önümüze sermişler

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
-9 Maddeye kesinlikle katılıyorum oyun aslında güzel fakat çok albenisi yok. Populer olması beni şaşırtıyor.

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
İlginç bir bakış açısı. Ama doğru malesef ki.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
kanka öok saçma bir oyun çok saçma random bir sprayı var sarmıyor bene katılıyorum yazdıklarına +

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...