CİNO
Seçkin Üye
kankam bende hiç bişey olmuyor valla dediğim gibi radi ye kadar kastım istersen foto bırakim tabi sonra ban yedi tabiBen onu açtığım ilk gün hwid yedim. Banlatıyordu.
kankam bende hiç bişey olmuyor valla dediğim gibi radi ye kadar kastım istersen foto bırakim tabi sonra ban yedi tabiBen onu açtığım ilk gün hwid yedim. Banlatıyordu.
50 mesajı ve 5 günlük kayıt süresini tamamlayaraknasıl onaylı üye olunuyor
eskisiyle arasıdaki fark ne hocamhocam eskisi sanırım biraz daha iyiydi buna alışamadım gibi
hocam günceleme olmadan önce kulanmıştım baya hoşuma gitmişti şimdi günceleme ile radar olmuş fırsat olursa denicem en yakın zamandaHileyi nasıl buldunuz
hocam yanlış bilmiyorsam adamları harita üzerinden görüyorsun sadeceeskisiyle arasıdaki fark ne hocam
İlk çıktığı zamanlar kasmışsındır.kankam bende hiç bişey olmuyor valla dediğim gibi radi ye kadar kastım istersen foto bırakim tabi sonra ban yedi tabi
eyw on mesaj sonra onaylı üye olup valorant oynicaktım bilgilendirdiğin için teşekkür ederimbi denedim. harita kontrolü olan birisi için çok güzel olmuş. aimi yerinde birisi için gayet kullanışlı ve ban oranını yükseltmeden rank kasabilir olmuş
Radar hilesi çok güzel aşırı sevdimHileyi nasıl buldunuz
gayet güzelHileyi nasıl buldunuz