Onaylı Üye
Hileyi aktif ediyorum, oyuna giriyorum ve poligona girerken oyun kapanıyor. Nasıl çözebilirim?
Chams yok zaten artik. Sadece radar. Oyundan atma problemi olmadigina göre @Adc Main destekliyormuştamamdır kralsın <3
Post automatically merged:
arkadaşlar haritada radar çalışıyor sadece şuan farkettim derecelide
Hile güncellendi daha yeni. Ne zaman denedin hileyi ?Hileyi aktif ediyorum, oyuna giriyorum ve poligona girerken oyun kapanıyor. Nasıl çözebilirim?
hocam valoya günceleme geldi hileyede günceleme geldi şimdi dene kankaHileyi aktif ediyorum, oyuna giriyorum ve poligona girerken oyun kapanıyor. Nasıl çözebilirim?
20 dakika önceHile güncellendi daha yeni. Ne zaman denedin hileyi ?
@CauSXOXO bakar tekrardan20 dakika önce
windows sürümüm 21h2 sorun bundan dolayımı acaba ? eğer sorun buysa kolayca nasıl düşürebilirim ?@CauSXOXO bakar tekrardan
Sorun sisteminizin sürümünden kaynaklı hocam düşürmeniz lazım gereken sürümlerewindows sürümüm 21h2 sorun bundan dolayımı acaba ? eğer sorun buysa kolayca nasıl düşürebilirim ?
Hileyi inject edebiliyorsan sorun yok. Ama yine de düşür. Güncelleştirme ile yükselmiş ise güncelleme gecmisinden kaldir eski surume gecerwindows sürümüm 21h2 sorun bundan dolayımı acaba ? eğer sorun buysa kolayca nasıl düşürebilirim ?
aga şuanda ohileyi çalıştırdım poligona girdim entera basınca çalışlmadı21h2 de hileyi denedim ve atma sorunu yaşamadım
Sorun yok o sürümde. Şuan hile güncel değil sanirsam. Kurucu güncellendi dedi ama bekleyin.21h2 de hileyi denedim ve atma sorunu yaşamadım
Hocam 20H2 ye düşürüp dener misin bir deaga şuanda ohileyi çalıştırdım poligona girdim entera basınca çalışlmadı
nasıl düşüreceğimi bilmiyorum rufustan yapmayı denedim uzun sürüyor 5 gb indirip sonra kurmam gerekiyor farklı yöntem varmıı ?Hocam 20H2 ye düşürüp dener misin bir de
https://memoryhackers.org/konular/valorant-hilesi-21h1-surumu-istiyor.251922/#post-4820120 şunu dene bakalim. Sürüm hatalarinda mavi ekran veriyor. Şuan oyundan atma sebebi güncellemeden kaynaklı .aga şuanda ohileyi çalıştırdım poligona girdim entera basınca çalışlmadı
1.yöntem olmuyor format atamam malesef şuan hilede aldığım sorun poligona girioyrum entera basıyorum bi çalışır gibi olup sonra çalışmıyorhttps://memoryhackers.org/konular/valorant-hilesi-21h1-surumu-istiyor.251922/#post-4820120 şunu dene bakalim. Sürüm hatalarinda mavi ekran veriyor. Şuan oyundan atma sebebi güncellemeden kaynaklı .
Daha önce oynadiginda calisiyor muydu bu sürümde ? Cogu kisi calisiyordu diyor. Ve zaten mavi ekran verir surumden kaynakli olsa. güncelleme kaynaklidir şuan.1.yöntem olmuyor format atamam malesef şuan hilede aldığım sorun poligona girioyrum entera basıyorum bi çalışır gibi olup sonra çalışmıyor
Şuan tek sorun sende değil zaten. En son github sorunu var denmişti hala devam ediyor demek ki. Güncellenmiş hile ama beklemek lazim hala.Daha önce oynadiginda calisiyor muydu bu sürümde ? Cogu kisi calisiyordu diyor. Ve zaten mavi ekran verir surumden kaynakli olsa. güncelleme kaynaklidir şuan.
ilk defa deniyorum geçen sene denemiştim çalışıyordu oda geçen seneyle bu sene kıyaslanmazDaha önce oynadiginda calisiyor muydu bu sürümde ? Cogu kisi calisiyordu diyor. Ve zaten mavi ekran verir surumden kaynakli olsa. güncelleme kaynaklidir şuan.
Sürümünde sorun yok . Senin sürümünde kullananlar var. Sürüm hatası mavi ekran veriyor veya inject ederken hata veriyor sürüm yüksek diye. Poligonda oyundan atmasi güncelleme sorunu. Kurucu haber verir bekleyinilk defa deniyorum geçen sene denemiştim çalışıyordu oda geçen seneyle bu sene kıyaslanmaz![]()
tamamdır kralsın <3Sürümünde sorun yok . Senin sürümünde kullananlar var. Sürüm hatası mavi ekran veriyor veya inject ederken hata veriyor sürüm yüksek diye. Poligonda oyundan atmasi güncelleme sorunu. Kurucu haber verir bekleyin
arkadaşlar haritada radar çalışıyor sadece şuan farkettim derecelideDaha önce oynadiginda calisiyor muydu bu sürümde ? Cogu kisi calisiyordu diyor. Ve zaten mavi ekran verir surumden kaynakli olsa. güncelleme kaynaklidir şuan.
Post automatically merged:
Şuan tek sorun sende değil zaten. En son github sorunu var denmişti hala devam ediyor demek ki. Güncellenmiş hile ama beklemek lazim hala.