Çözüldü Valorant radar hilesiyle oyuna girince oyundan atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hileyi aktif ediyorum, oyuna giriyorum ve poligona girerken oyun kapanıyor. Nasıl çözebilirim?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
windows sürümüm 21h2 sorun bundan dolayımı acaba ? eğer sorun buysa kolayca nasıl düşürebilirim ?
Sorun sisteminizin sürümünden kaynaklı hocam düşürmeniz lazım gereken sürümlere

Desteklenen sürümler ise şu şekilde :
1676453415025.png

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
1.yöntem olmuyor format atamam malesef şuan hilede aldığım sorun poligona girioyrum entera basıyorum bi çalışır gibi olup sonra çalışmıyor
Daha önce oynadiginda calisiyor muydu bu sürümde ? Cogu kisi calisiyordu diyor. Ve zaten mavi ekran verir surumden kaynakli olsa. güncelleme kaynaklidir şuan.
Post automatically merged:

Daha önce oynadiginda calisiyor muydu bu sürümde ? Cogu kisi calisiyordu diyor. Ve zaten mavi ekran verir surumden kaynakli olsa. güncelleme kaynaklidir şuan.
Şuan tek sorun sende değil zaten. En son github sorunu var denmişti hala devam ediyor demek ki. Güncellenmiş hile ama beklemek lazim hala.

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
ilk defa deniyorum geçen sene denemiştim çalışıyordu oda geçen seneyle bu sene kıyaslanmaz :D
Sürümünde sorun yok . Senin sürümünde kullananlar var. Sürüm hatası mavi ekran veriyor veya inject ederken hata veriyor sürüm yüksek diye. Poligonda oyundan atmasi güncelleme sorunu. Kurucu haber verir bekleyin

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sürümünde sorun yok . Senin sürümünde kullananlar var. Sürüm hatası mavi ekran veriyor veya inject ederken hata veriyor sürüm yüksek diye. Poligonda oyundan atmasi güncelleme sorunu. Kurucu haber verir bekleyin
tamamdır kralsın <3

Şuan tek sorun sende değil zaten. En son github sorunu var denmişti hala devam ediyor demek ki. Güncellenmiş hile ama beklemek lazim hala.
arkadaşlar haritada radar çalışıyor sadece şuan farkettim derecelide

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...