Vearf
Uzman Üye
hile ban atmaz valorant ban atar hile şuan aktif çalışıyor bansız şekilde yeni güncellendi zatenUndetected yazdığı için kullanmak istedim ve direkt HWID ban yedim smurf hesapta kullanmıştım fakat main hesaba girmeye çalıştığımda o da ban yedi. 2 Senelik emeğim tamamen çöp oldu .d dt olduğu yazılsaydı keşke ?
Undetected "Tespit Edilmemiş" anlamına gelir. Yani bu da hilenin vanguard tarafından zor tespit edileceği anlamına gelir. Örneğin bazı hile paylaşımlarında "Hile Detect ,kullananların sorumluluğu kendine ait" gibi yorumlar görürüz. Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım...Undetected hala çalıştığı anlamına geliyor ban atmadığı anlamına gelmiyor ama yine de konuda ban attığı yazmalı bence, konuda yazmasa bile zaten yorumlara chata vs baksanız ban attığını anlardınız..
HWID ban yiyip üstüne kendi normal hesabına girmen komiğime gittiUndetected yazdığı için kullanmak istedim ve direkt HWID ban yedim smurf hesapta kullanmıştım fakat main hesaba girmeye çalıştığımda o da ban yedi. 2 Senelik emeğim tamamen çöp oldu .d dt olduğu yazılsaydı keşke ?
hwid ban yediğimden haberim bile yoktu .dHWID ban yiyip üstüne kendi normal hesabına girmen komiğime gitti
İnsan biraz düşünür...
Geçmiş olsun diyelim neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?