Haklısın paraya yazık. Allah herkese daha çok versin maddi anlamda beni etkilemez. Ben uyarı anlamında buraya da yazdım. Bazı arkadaşları etkileyebilir. Almasınlar, bilsinler durumu. Çocuğun hesabı dolu dolu zaten benim. Ona idarelik olsun diye almıştım. Beyefendi afk kala kala 1 yıl uzaklaştırma almayı başardı.Zaten bu şekilde olur kral geçmiş olsun random hesap almak maalesef güvenli değil verdiğiniz paraya günah
dediğim gibi olacakları bilerek biraz da zaman geçsin hesabı aldık ama gerçekten bir gün bile dayanmıyor. paranın tamamını geri aldım. pes etmemek gerekiyor. bilişim suçlarına şikayet işe yarıyorHala onlardan alan varmı ya paraya yazık aliyosun 15-20 tane hesap biri giderse diğerini kullanırım diye daha 1 hafta geçmeden bir bakiyosun tüm hesaplar gitmiş verdiğin paraya yazık oluyor yapmayin böyle bir saflık gidin maili üstünüze alabildiginiz hesapları alın fazla verirsiniz ama en azından hesaplar sizin olur
Geri alman iyi olmuş kankam diyorum ya fazla ver tam ver hesap senin olsunparayı geri aldım az önce arkadaşlar. vermemek için hem site temsilcileri hem satıcı elinden geleni yaptı ancak aldım
Post automatically merged:
dediğim gibi olacakları bilerek biraz da zaman geçsin hesabı aldık ama gerçekten bir gün bile dayanmıyor. paranın tamamını geri aldım. pes etmemek gerekiyor. bilişim suçlarına şikayet işe yarıyor
kardeş dediğim gibi çocuğun dolu dolu hesabı var zaten ama afk kalarak 1 yıl ceza almış. bunu da idare eder okullar açılana kadar oynasın diye aldım. biliyordum elbet patlayacağını ama bir saat dayanmıyor yahuGeri alman iyi olmuş kankam diyorum ya fazla ver tam ver hesap senin olsun
mailli olması da kurtarmıyor kardeşim. ilk mailli olacakDayı zaten mailsiz hesap alanın kafasını sorgulamak lazım parasını çöpe atmak işstiyor demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?