Valorant random veya mailsiz hesaplara inanmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
sadece valorant için değil hocam lol için steam için vs genel olarak tüm hesaplar için geçerli bu. geçmiş olsun tekrar uğraşmazsın umarım böyle şeylerle

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Geçmiş olsun hocam parayı alabilmenize sevindim.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ben aldim biri hesap içinde maç atiyordu

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
ben pek güvenmıyorum da gerçi random hesap bu ne olacağı belli olmaz

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kanka ztn ufak bi düşünmen yeterli yani valoda olan 1000 lıralık hesabı sana kimse 100 tl ye vermez bu basit bi mantık

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
keşke o paraya mailli hesap alsaydın oyun hesap satış sitelerinde bulunuyor

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Dediğin her şey çok açıklayıcı olmuş. Ben hiç güvenemiyorum maalesef. Bir hesap illa ki alınacaksa kesinlikle mail ile alınıp, şifresi değişebilir olmalı. Umarım paranın geri kalanını da iade alabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
çok riskli random veya maili sana verilmeyen hesaplar pasif falan hikaye genel olarak hesap almaya karşıyım

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
evet kanka haklısın bende 2 tane hesap almıştım 80 lira verdim birisi abd hesabıydı dopdoluydu 2 gün girdim 3. gün şifre değişmişti bende daha bulaşmadım

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
geçmiş olsun hocam 3 4 defa random hesap aldım 2si çok iyi çıkmıştı mailleri hesap şifreleri aynı olduğunu farkedince üstüme aldım mailleri sildim mailini salmıştım 1 tanesini geri çektiler 1i hala bende

Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
selamunaleykum hocam randoom hesap alacaksan hile için al noraml alıcaksan hiç alma paranı çerez yapma iyi formlar
Post automatically merged:

random hesap alıcaksan hile için al normal alma parana yazık

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar random ya da mailsiz hesap almayınız. Ben sırf skinleri çok iyi 1 ay idare eder maddi anlamda beni etkilemez diyerekten biraz da merak bir hesap aldım. Hesap gerçekten dolu dolu her set var diyebilirim.
Gel gelelim öncelikle genellikle US server oluyorlar. Kesinlikle oynayamazsınız ping felaket yüksek. Şifre değişmiyor malum mailsiz ya da mail şifreleri bilinmiyor genel anlamda mailsiz deniyor o yüzden. Gerçek sahibi geri alıyor. Ben hesap satışı yapan büyük tanıdık bir siteden alım yaptım. İlk hesaba zaten giremedim. Satıcı başka hesabı verdi. O da 1 saat dayanmadı. Başka bir hesap verdi o da patladı. Bunların hepsinin şifresi değişiyor. Bakın ben gece oynuyorum US de bizdeki gece onlar da gündüz olduğu için hesaba girişleri fark ediyorlar. Hesaplara pasif hesap falan diyorlar kesinlikle inanmayın. İlla ki farkediyor sahipleri. 175 tl harcadım 75 tl si iade edildi. Dediğim gibi kimine çok kime az bu para. O yüzden bulaşmayın random ya da yurt dışı hesaplara. Maili olan şifresi size verilecek olan hesapları alın alcaksanız. 1 gün bile dayanmadı bendekiler. Dediğim gibi gece gündüz farkı olduğundan bu hesapları bizim gibi zaman farkı olan ülkelerde satıyorlar.
valla kanka doru diyon he

1 3 3 7
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Kafası calısan adam uğraşmaz bile bu işlerle

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
valoda skin için eğer hesap alıyorsan veya alan varsa gerek yok ücretsiz vp kazandıran siteler var biraz araştırın sadece atıyorum şu maçta jett ile 10 kill al şu kadar puan topla o biriken puan ilede bedava vp veriyorlar

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Valla işte ben durumu birebir yaşadım ve neler olduğunu yazdım. Bu arada paramı iade aldım ama çok zor. İki parça halinde. Mail olmadan almayın. Hatta ilk mail bile önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...