dostum oynaya oynaya deneme yanılma yöntemiyle kendine göre en iyi hasassiyeti bulmalısın gidip ayar versem şimdi uymaz sana o yüzden kendine göre ayar çekmelisinMerhabalar,
Öncelikle çok büyük bir mouse padim yok. Orta sınıf, Mouse dpi 800de kullanıyorum ama sensivitimi neye göre ayarlayacağımı bilmiyorum anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
mauspadin küçükse dpi yükselt training gir sürekli dpi değiştirip dene hangisi daha iyi gelirse onda oyna çok rahat olurMerhabalar,
Öncelikle çok büyük bir mouse padim yok. Orta sınıf, Mouse dpi 800de kullanıyorum ama sensivitimi neye göre ayarlayacağımı bilmiyorum anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Tam olarak aradığım buydu teşekkür ederim.Bunu sen kendin belirlemen gerek antrenman modunda bir botun kafasına aim tutarken hareket etmeye sağ sol yapmaya çalış aimin rahatça kafada kalıyorsa kolay döndürebiliyorsan ve 180 dönüş yapabiliyorsan muhtemelen uygun hassasiyeti bulmuşsun demektir videolardan öğrendiğim kadar bu yöntemi kullanan insan sayısı çok