Valorant sistemsel ban yeme oranı nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Mesela sadece wh kullandım çokta çaktırmıyorum hatta duvardan gördğüm halde başka yöen bakıp ölüyorum gibi düşünelim sistem farkediyormu

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bu şekilde oynarsan sistemin fark edeceğini sanmıyorum raporlanirsan fark etme ihtimali yüksek diye tahmin ediyorum

sudo su
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Forumda ki wh hilesini sistem farketmiyor. Sadece report üzerinden ban yiyebilirsin

Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Sistemden fark edilmezsin dediğin gibi yaparsan abartmadan kullanıyoruz yavaştan.

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
2 ihtimal var hile fix yerse zaten hepimiz ban yiyoruz yada çok fazla report ben 2 hesapla oynuyorum 1 gün arayla kafama göre şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım oynadığım oyunlarda

Son düzenleme:
☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Yoo 2 hesapla oynuyorum demișsin kendinle çelișiyorsun.
Örnek verdim hocam sadece valorant yokki pubg var apex var ben tüm oynadıgım oyunlarda hile kullanıyorum hilesiz oyun oynayamıyorum bagımlıyım ben taktik anlatıyorum siz yanlış yargılıyorsunuz telaffuz hatamda olabilir çok pardon düzelttim :)

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Mesela sadece wh kullandım çokta çaktırmıyorum hatta duvardan gördğüm halde başka yöen bakıp ölüyorum gibi düşünelim sistem farkediyormu
If you're not already banned while using it, it means the cheat is not detected but you can still get banned when others report you. Vanguard knows all the running processes and programs so if they check logs, they can see what you're using and sometimes you can also get auto banned by anticheat for mass reports.

Önce insan olalım
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Sadec rapor edilirsen sürekli arastirmalara girip ban yersin akıllı kullanmak lazım sanırım

comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Bu şekilde 2 immortal hesap kasanda var. Sadece belli etmemek lazım.

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Yeah they will keep monitoring your account when you get constantly reported

BİR TÜRK
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
çok report yersen ban yersin yani inceleme ile ban atıyorlar o yüzden günde 6 oyun oynayın demiş admin.

Uzman Üye
4 HİZMET YILI
Legit oynadıkça forumdaki banlatmıyor ama report ederlerse izlemeye alırlar o zaman ban yiyebilirsin. Dediğin gibi oynarsan sorun olacağını sanmıyorum

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kanka öyle oynarsan reportdan ban yeme ihtimalin de düşük olur zaten belli etmiyorsun , hilenin fix yediği bi zamanda girersen gümlersin ama legit oynaman her türlü iyi örnek veriyorum full köklesen belli edecek şekilde 10 maç kazandın sonra ban yiyceksin ama legit oyna 8 maç kazan 2 maç kaybet sorun değil gidip hwid banını uğraşacağına 5 maç daha oynar kaazanırsın anladın mı demek istediğimi kankam

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
vanguard tespit edemiyor sadece belli edersen ban yersin rapordan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...