Valorant sistemsel ban yeme oranı nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
dediğin gibi kullandığı halde arkadaşım ban yedi çözemedik haala uğraşıyoruz. bios entegresini değiştirip deneyecez

BİR TÜRK
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
belli etmeemk lazım fazla legit oynaman lazım yoksa ban yersin.
Post automatically merged:

ban yeme oranın senın oynaam tarzına göre degişir legit oynaman gerekiyor report sistemi öyle ilerliyor

Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Sistemsel olarak ban yeme olasılıgın düşük sana bağlı diğer hileler gibi tak diye ban atmıyor manuel inceliyorlar öyle ban atıyorlar Ticket attığın zaman incelemeye tekrar yolluyorlar. Test edip onaylanmıştır İyi forumlar

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
reportlanırsan yersin. onun dışında sistem algılamıyor sitedeki hileyi

Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
valorant eyer aşırı derece rapor yersen valorant hwıd atmakta genelde ancak mesela az rapor yedın rıot ıncelmeye aldı sadece hesabın banlanır o şekılde diye düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ücretsiz hilelerin çoğu HWİD tarafından kısa süre içinde banlanıyor diye biliyorum

ama çoğu güvenilir ve hile satan yerlerin hileleri banlatmıyor çok rage oynamazsan

ama çoğu güvenilir ve hile satan yerlerin hileleri banlatmıyor çok rage oynamazsan

Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Sistemsel ban oranı değil hile sağlam ise az report yersen geç banlanırsın. Hile değilsen banlanmazsın.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Legit oynarsan sıkıntı olmayabilir ama rapor yersen ban yiyebilirsin.

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Örnek verdim hocam sadece valorant yokki pubg var apex var ben tüm oynadıgım oyunlarda hile kullanıyorum hilesiz oyun oynayamıyorum bagımlıyım ben taktik anlatıyorum siz yanlış yargılıyorsunuz telaffuz hatamda olabilir çok pardon düzelttim :)
Hocam valla bende bağımlıyım her oyunumu hileli oynuyorum

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kral iyi geceler zaten 2 çeşit şekilde banlaniyoruz hile Dt olursa toplu kullananlar ban yiyor yada sistem yakalamiyorsa çok belli edip report yersen. Unutma report edildiğinde wall görünür ekran görüntüsü alıyor

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hilenin konusunda yazdığı gibi 3 tane hesabın olsun hergün bir hesap değiştir ve max 6 maç at bir hesapda ban yemessin zaten sistem algılayamıyor

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
vanguard algılayamıyor hileyi report yemediğin sürece sorun yaşamazsın diye düşünüyorum ban yiyenler var.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bence tek ihtiyacın olan akıllı oynamak. Düşmanlardan uzağa bakmamak. Sadece profesyonel bir oyuncu gibi oynayın. Profesyonel bir oyuncu bazen düşman hareketlerini tahmin edebilir, ayrıca düşmanların bakabileceği açıları da görebilir. Yani, sadece bir profesyonel gibi davranmanız gerekiyor, ancak birinin size dolandırıcı dediği noktaya kadar acımasız oynamamalısınız.

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Mh nin paylaştığı valo hilesinin ban yedirme ihtimali çok az

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
2 ihtimal var hile fix yerse zaten hepimiz ban yiyoruz yada çok fazla report ben 2 hesapla oynuyorum 1 gün arayla kafama göre şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım oynadığım oyunlarda
Kanka şöyle bir şey var detected olsun hile sonrasında kullanmazsan ban yemiyorsun , detected değilse zaten sadece reporttan ban yiyorsun

ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
legit oynarsan sistemin fark edeceğini sanmıyorum rep yememeye dikkat et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...