Sistemsel olarak ban yeme olasılıgın düşük sana bağlı diğer hileler gibi tak diye ban atmıyor manuel inceliyorlar öyle ban atıyorlar Ticket attığın zaman incelemeye tekrar yolluyorlar. Test edip onaylanmıştır İyi forumlar
valorant eyer aşırı derece rapor yersen valorant hwıd atmakta genelde ancak mesela az rapor yedın rıot ıncelmeye aldı sadece hesabın banlanır o şekılde diye düşünüyorum
Örnek verdim hocam sadece valorant yokki pubg var apex var ben tüm oynadıgım oyunlarda hile kullanıyorum hilesiz oyun oynayamıyorum bagımlıyım ben taktik anlatıyorum siz yanlış yargılıyorsunuz telaffuz hatamda olabilir çok pardon düzelttim
Kral iyi geceler zaten 2 çeşit şekilde banlaniyoruz hile Dt olursa toplu kullananlar ban yiyor yada sistem yakalamiyorsa çok belli edip report yersen. Unutma report edildiğinde wall görünür ekran görüntüsü alıyor
Bence tek ihtiyacın olan akıllı oynamak. Düşmanlardan uzağa bakmamak. Sadece profesyonel bir oyuncu gibi oynayın. Profesyonel bir oyuncu bazen düşman hareketlerini tahmin edebilir, ayrıca düşmanların bakabileceği açıları da görebilir. Yani, sadece bir profesyonel gibi davranmanız gerekiyor, ancak birinin size dolandırıcı dediği noktaya kadar acımasız oynamamalısınız.
2 ihtimal var hile fix yerse zaten hepimiz ban yiyoruz yada çok fazla report ben 2 hesapla oynuyorum 1 gün arayla kafama göre şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım oynadığım oyunlarda