Sohbet bağlantısı bazen kopuyor kimseyi duyamıyorum kimsenin yazdıklarını da göremiyorum yazamıyorum konuşamıyorum oyun bitince bağlantı hatası diyip riot client'i yeniden açtırıyor 1-2 el sonra yine aynı şey oluyor
Riot support ile iletişime geç ve sorunu bildir riot games ekibi sorununu çözmek için sana mutlaka yardımcı olacaktırSohbet bağlantısı bazen kopuyor kimseyi duyamıyorum kimsenin yazdıklarını da göremiyorum yazamıyorum konuşamıyorum oyun bitince bağlantı hatası diyip riot client'i yeniden açtırıyor 1-2 el sonra yine aynı şey oluyor
Riot support ile iletişime geç ve sorunu bildir riot games ekibi sorununu çözmek için sana mutlaka yardımcı olacaktırSohbet bağlantısı bazen kopuyor kimseyi duyamıyorum kimsenin yazdıklarını da göremiyorum yazamıyorum konuşamıyorum oyun bitince bağlantı hatası diyip riot client'i yeniden açtırıyor 1-2 el sonra yine aynı şey oluyor
attım bi ara ama bir kaç şey indirin dediler indirdim birşey değişmediRiot support ile iletişime geç ve sorunu bildir riot games ekibi sorununu çözmek için sana mutlaka yardımcı olacaktır
Windows sürücleri en son sürümde mi emin misin güncel mi yani o anlamda diyorum bir de komple valorant'ı silip yükledin miattım bi ara ama bir kaç şey indirin dediler indirdim birşey değişmedi
şimdi sil yükle yapıyorum herşey güncelWindows sürücleri en son sürümde mi emin misin güncel mi yani o anlamda diyorum bir de komple valorant'ı silip yükledin mi
hocam bendede düzelirse kurtulucam artık adam akıllı oynatmıyorbendede aynı şey oluyodu sil yükle yaptım düzelmedi sonradan kediliğinde düzelmişti
Geri dönüş bekliyorum sizden tamamdırşimdi sil yükle yapıyorum herşey güncel
hocam anlık kesilmiyor ama anlık drop ile oluyor bu olay drop girdiği gibi bağlantı sorunu diyormac esnasinda internet baglantin anlik kesilince duzelmeyecek sekilde boyle oluyor, sebebi o yani. eger kesilmemesine ragmen boyle oluyorsa riota ticket atabilirsin.
hocam bir ara oluyordu onu düzelttiler sonra diye biliyorum ama olabilir ben bi ticket falan açayım sağoluninternetin sürekli kopup anında tekrar geliyor olabilir iss ile iletişime geç
oyunu yönetici ile çalıştır olamdıysa reset at öyle dediğimi dene bir fikirSohbet bağlantısı bazen kopuyor kimseyi duyamıyorum kimsenin yazdıklarını da göremiyorum yazamıyorum konuşamıyorum oyun bitince bağlantı hatası diyip riot client'i yeniden açtırıyor 1-2 el sonra yine aynı şey oluyor