Çözüldü Valorant sohbet bağlantısı kopuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Sohbet bağlantısı bazen kopuyor kimseyi duyamıyorum kimsenin yazdıklarını da göremiyorum yazamıyorum konuşamıyorum oyun bitince bağlantı hatası diyip riot client'i yeniden açtırıyor 1-2 el sonra yine aynı şey oluyor

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Sohbet bağlantısı bazen kopuyor kimseyi duyamıyorum kimsenin yazdıklarını da göremiyorum yazamıyorum konuşamıyorum oyun bitince bağlantı hatası diyip riot client'i yeniden açtırıyor 1-2 el sonra yine aynı şey oluyor
Riot support ile iletişime geç ve sorunu bildir riot games ekibi sorununu çözmek için sana mutlaka yardımcı olacaktır

Çözüm
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Riot client'in kendi içerisinde dosyaları kontrol edip tamir etme durumu var eğer oradan yapamzsan Riot Games SSS'e bildir 1 2 saat içerisinde geri dönüş yapıyorlar emin olmak için bir kaç ss ve bilgileri detaylı yazmanı isticekler bilgin olsun

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
mac esnasinda internet baglantin anlik kesilince duzelmeyecek sekilde boyle oluyor, sebebi o yani. eger kesilmemesine ragmen boyle oluyorsa riota ticket atabilirsin.

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
internetin sürekli kopup anında tekrar geliyor olabilir iss ile iletişime geç

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
oyunu yönetici ile çalıştır olamdıysa reset at öyle dediğimi dene bir fikir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...