hocam bundan yaklaşık 5 6 ay önce 3 ay ban yedim valoranttan fakat ben spoffer deniyodum spofferi hile zannetmiş ve bende araştırdım fakat bir çözüme varamadım spoffer nasıl çalışır veya nasıl virüssüz bir şekilde indirir kurarım banlanmadan
+1hocam bundan yaklaşık 5 6 ay önce 3 ay ban yedim valoranttan fakat ben spoffer deniyodum spofferi hile zannetmiş ve bende araştırdım fakat bir çözüme varamadım spoffer nasıl çalışır veya nasıl virüssüz bir şekilde indirir kurarım banlanmadan
paralı alabilirsin çok kaliteli spooferlar varhocam bundan yaklaşık 5 6 ay önce 3 ay ban yedim valoranttan fakat ben spoffer deniyodum spofferi hile zannetmiş ve bende araştırdım fakat bir çözüme varamadım spoffer nasıl çalışır veya nasıl virüssüz bir şekilde indirir kurarım banlanmadan
önerebilir misiniz bir tane site veya satıcıparalı alabilirsin çok kaliteli spooferlar var
teşekkürler bu konu hakkında daha çok araştırıp deneyeceğimSpoofer dediğin şey bir program değil dostum yani onu çalıştırayım bandan kurtulayım gibi düşünme. Bilgisayarındaki donanımların hepsine ait bir id var, Valorant da bu donanımların kimliklerine ban atıyor yani aynı donanımlarla girmeni engelliyor. Spoof işlemi dediğin bu kimlikleri yazılımsal olarak değiştirmek, yeni donanım almak yerine olanların ID'leri değişirsen Vanguard seni tanımaz yeni bir bilgisayarmış gibi girip oynarsın bunu yapan onlarca belki de yüzlerce yazılım var şu an kimi siteler tek bir program altında toplayıp bir tıkta hepsini değiştirtiyor fakat henüz öyle olup da adam gibi ban kaldıranı görmedim. Eğer AMI Bios sahibiysen (CPU-Z'den bakılıyordu buna sanırım) Amidewin adlı program aracılığıyla manuel olarak seri numaralarını değiştirip bandan kurtulabilirsin.
İyi forumlar.
çok teşekkürlerSpoofer paylaşmıştım hardware id banını kaldırabilirsin.
https://memoryhackers.org/konular/v...yor-working-asus-msi-gigabyte-biostar.238718/
Rica ederim ne demek.önerebilir misiniz bir tane site veya satıcı
Post automatically merged:
teşekkürler bu konu hakkında daha çok araştırıp deneyeceğim
Post automatically merged:
çok teşekkürler