Valorant Spoffer nasıl çalışır ve nasıl banlanmadan oynarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hocam bundan yaklaşık 5 6 ay önce 3 ay ban yedim valoranttan fakat ben spoffer deniyodum spofferi hile zannetmiş ve bende araştırdım fakat bir çözüme varamadım spoffer nasıl çalışır veya nasıl virüssüz bir şekilde indirir kurarım banlanmadan

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
guvenli bir siteden indir + tüm güvenlik sistemlerini aç bide öyle dene dostum

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
valla valorant spooferları biraz sıkıntı ücretsiz var mı bilmiyorum indirdiğin yere dikkat et derim ve 0 hesap ile dene spooferin calisip calismadigini.

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Spoofer dediğin şey bir program değil dostum yani onu çalıştırayım bandan kurtulayım gibi düşünme. Bilgisayarındaki donanımların hepsine ait bir id var, Valorant da bu donanımların kimliklerine ban atıyor yani aynı donanımlarla girmeni engelliyor. Spoof işlemi dediğin bu kimlikleri yazılımsal olarak değiştirmek, yeni donanım almak yerine olanların ID'leri değişirsen Vanguard seni tanımaz yeni bir bilgisayarmış gibi girip oynarsın bunu yapan onlarca belki de yüzlerce yazılım var şu an kimi siteler tek bir program altında toplayıp bir tıkta hepsini değiştirtiyor fakat henüz öyle olup da adam gibi ban kaldıranı görmedim. Eğer AMI Bios sahibiysen (CPU-Z'den bakılıyordu buna sanırım) Amidewin adlı program aracılığıyla manuel olarak seri numaralarını değiştirip bandan kurtulabilirsin.

İyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
spoofera inanmıyorum ben şuana kadar 5 kere ban yedim kendi banımı kendim kaldırdım asus anakartım var afuwın methoudyla kaldırmıştım 1 yıldırda uğraşmıyorum hileyle

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bu sitede paylaşılıp modlar tarafından onaylanan spooferları kullanabilirsin güvenlidir

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
hocam bundan yaklaşık 5 6 ay önce 3 ay ban yedim valoranttan fakat ben spoffer deniyodum spofferi hile zannetmiş ve bende araştırdım fakat bir çözüme varamadım spoffer nasıl çalışır veya nasıl virüssüz bir şekilde indirir kurarım banlanmadan
+1

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
paralı alabilirsin çok kaliteli spooferlar var

Karanlıkta gölgen bile seni yanlız bırakır
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Spoofer çalıştır ve asla banlanan hesaba girme

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
paralı alabilirsin çok kaliteli spooferlar var
önerebilir misiniz bir tane site veya satıcı
Post automatically merged:

Spoofer dediğin şey bir program değil dostum yani onu çalıştırayım bandan kurtulayım gibi düşünme. Bilgisayarındaki donanımların hepsine ait bir id var, Valorant da bu donanımların kimliklerine ban atıyor yani aynı donanımlarla girmeni engelliyor. Spoof işlemi dediğin bu kimlikleri yazılımsal olarak değiştirmek, yeni donanım almak yerine olanların ID'leri değişirsen Vanguard seni tanımaz yeni bir bilgisayarmış gibi girip oynarsın bunu yapan onlarca belki de yüzlerce yazılım var şu an kimi siteler tek bir program altında toplayıp bir tıkta hepsini değiştirtiyor fakat henüz öyle olup da adam gibi ban kaldıranı görmedim. Eğer AMI Bios sahibiysen (CPU-Z'den bakılıyordu buna sanırım) Amidewin adlı program aracılığıyla manuel olarak seri numaralarını değiştirip bandan kurtulabilirsin.

İyi forumlar.
teşekkürler bu konu hakkında daha çok araştırıp deneyeceğim

çok teşekkürler

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
önerebilir misiniz bir tane site veya satıcı

teşekkürler bu konu hakkında daha çok araştırıp deneyeceğim

çok teşekkürler
Rica ederim ne demek.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bedava spoofer yok denecek kadar az çoğu virüstür güvenilir bir siteden satın alabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Valorantta hile kullanma, uğraşılmaz ban ban ban bir yere kadar.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bi ara bakıcam bu spoofer olayına

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
spoofer bilgisayarın bütün cihaz nolarjnı değiştirir oyun başka bi bilgisayar gibi görür

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kaliteli bir spoofer kullanmazsan anında ban yersin free spoofer kullanmanı tavsiye etmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...