Valorant Spoofer Without Reinstall Windows | Supports All Mainboards

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bayağı iyi bu arada sırf windowsu yeniden kurmamak için atmıyordum ama bununla beraber hile denenir.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Kanka ellerine sağlik deniyen arkadaşlar beni bir bilgilendirse çok mutlu olurum:mum:

potential zero
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
bekle beni rito geri geliyoruuuuuuuuuuuuuuuuuu auuuuuuuuum.

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
çalışacağını düşünmüyorum format atmadan böyle birşeyin

patience has limits
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
support all Mainboards? this will be useful for people who have hwid ban as well as me

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
1- Your version of Windows must be Windows 10. It can be any build. (If it happens Win11, you cannot enter the game because we will delete the TPM.)
2- Download IObit Unlocker and remove the C:\Windows\System32\drivers\tpm.sys file.
3- Install AIO Runtimes. (I read in a thread that gupro doesn't change serials without aio.)
4- Uninstall valorant with Revo uninstaller pro and delete all logs. (Do what I did in the video before removing it, or your game will be deleted, my internet is fast, if you say you will download it again, don't do it.)
5- Do a bios update. (It may be the previous version, it may be the version you are using now, or it may be a higher version, it doesn't matter, just do it.)
6- Run Gupro spoofer and change the mac addresses of all your incoming blue screen internet devices.
7- Restart after all running cmd screens are closed.
8- Verify the game files and enter the game, have fun.
Video explanation:

Gupro:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Virüstotal:

Note: (Asus, Msi, Gigabyte, Biostar, Acer, Monster Laptop, HP Laptop) it was tested on all motherboards I wrote and it was confirmed after 1 week that the ban was lifted, even if the serials do not change on asus, the ban is lifted.
QUOTED FROM ANOTHER FORUM
it works but i got ban in my 2nd game

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Asus ana kartım var Hala çalışıyor mu hocam ?

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
1- Windows sürümünüz Windows 10 olmalı herhangi bir build olabilir. (Win11 olursa TPM sileceğimizden dolayı oyuna giremezsiniz.)
2- IObit Unlocker indirip C:\Windows\System32\drivers\tpm.sys dosyasını kaldırın.
3- AIO Runtimes kurun. (Bir konuda okuduğuma göre gupro aio olmadan serial değiştirmiyormuş.)
4- Revo uninstaller pro ile valorantı kaldırın ve tüm loglarını silin. (Kaldırmadan önce videoda yaptığım işlemi yapın yoksa oyununuz silinir internetim hızlı bir daha indiririm diyorsanız yapmayın.)
5- Bios update yapın. (Önceki sürüm olabilir şuan kullandığınız sürüm olabilir veya bir üst sürüm olabilir hiç fark etmez yeter ki yapın.)
6- Gupro spooferi çalıştırın ve gelen mavi ekran tüm internet aygıtlarınızın mac adreslerini değiştirin.
7- Çalışan tüm cmd ekranları kapandıktan sonra restart atın.
8- Oyun dosyalarını doğrulayıp oyuna girin iyi eğlenceler.
Videolu anlatim:

Gupro:

Virüstotal:

Not: (Asus, Msi, Gigabyte, Biostar, Acer, Monster Laptop, HP Laptop) yazmış olduğum tüm anakartlarda test edildi ve banın kalktığı 1 hafta sonra doğrulandı asus üzerinde serialler değişmese bile ban kalkmış oluyor 3 adet ayrı asusta denendi ve çalıştı.
BAŞKA FORUMDAN ALINTIDIR
hocam eline sağlık keşke daha önce karşıma çıksaydı boşuna bios updet + usb format atmazdım neyse bidakine artık

Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
hocam şuanda aktif çalışıyormu? ona göre kulanıcam val 5 alıyorum hep

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Finally a spoofer I'll check it out next time I get Ban. In the meantime, I've been playing for a week with valorant dword private hack and I haven't received a ban
Thx!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...