Valorant sürekli ban yiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar
Başlıkta belirttiğim gibi, sürekli ban yiyorum.
Olay şu şekilde oldu, çok güvenilir olmayan bir kaynaktan Cracklenmiş bir hile kullandım, 4-5 maç sorunsuz kullandım. Fakat sonunda ben de herkes gibi VALORANTTAN UZAKLAŞTIRILDIM.

Yeni hesap açtım oynadım 1 oyun sonra tekrar banladı beni, fakat hile v.s açmadım. Üstelik bilgisayarı formatladım.
Olabilir dedim eskiden bununla oynadığım için yemiştir dedim sıfırdan cillop gibi hesap açtım 1 maç oynadım sorun yok, ikinci maçın ortasında hoooop laaak yine bannn!

Şimdi ben hwid ban mı yedim yoksa? İP ban mı? yardımcı olabilecek var mı? Anakart modelim ASUS

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hwid ban yemişsin hwid spoofer olmadan düzelmez

Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar
Başlıkta belirttiğim gibi, sürekli ban yiyorum.
Olay şu şekilde oldu, çok güvenilir olmayan bir kaynaktan Cracklenmiş bir hile kullandım, 4-5 maç sorunsuz kullandım. Fakat sonunda ben de herkes gibi VALORANTTAN UZAKLAŞTIRILDIM.

Yeni hesap açtım oynadım 1 oyun sonra tekrar banladı beni, fakat hile v.s açmadım. Üstelik bilgisayarı formatladım.
Olabilir dedim eskiden bununla oynadığım için yemiştir dedim sıfırdan cillop gibi hesap açtım 1 maç oynadım sorun yok, ikinci maçın ortasında hoooop laaak yine bannn!

Şimdi ben hwid ban mı yedim yoksa? İP ban mı? yardımcı olabilecek var mı? Anakart modelim ASUS
hwid ban yemiş bulunmaktasın girdiğin her çar ban yiyecek yada valoranta sokmayacaktır. Ya spoofer kullanacaksın yada 3 ay kalkmasını bekleyeceksin onun içinde valoranta ticket atarak öğrenebilirsin.

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Şimdi hesabın kalıcı ban yediyse 3 ay ban yemişsindir eğer devam edersen hep ek olarak +1 ay yansıyor diye biliyorum 3+1 gibi :)) eğer spoof varsa kullanıp deneyebilirsin anakart markasına göre araştırma yapabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Şimdi hesabın kalıcı ban yediyse 3 ay ban yemişsindir eğer devam edersen hep ek olarak +1 ay yansıyor diye biliyorum 3+1 gibi :)) eğer spoof varsa kullanıp deneyebilirsin anakart markasına göre araştırma yapabilirsin.
+1 mi? Desene 6 ay ban yedik. :(

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
HWİD yemişssin dostum Hwid anakartına ekran kartına kısaca cihazına komple ban atıyor açtığın hesaplarında gidicek Riot desteğe başvurup Hwid süreni isteyebilirsin herkese 3 ay atıyorlar

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
HWİD yemişssin dostum Hwid anakartına ekran kartına kısaca cihazına komple ban atıyor açtığın hesaplarında gidicek Riot desteğe başvurup Hwid süreni isteyebilirsin herkese 3 ay atıyorlar
hwid ekran kartına atmaz anakarta atar. yanlış bilgi vermeyelim. anakartın serial numberının değişmesi yeter hwid banın kalkması için, cihaza komple ban atılmıyor anlayacağın.

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
hwid ekran kartına atmaz anakarta atar. yanlış bilgi vermeyelim. anakartın serial numberının değişmesi yeter hwid banın kalkması için, cihaza komple ban atılmıyor anlayacağın.
dostum lütfen düzgün okur musun ? Anakartına Ekran kartına kısacası Komple cihazına atıyor Hatta kimse bilmiyor Hwidin neye atıldığını

EskilerdeN
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Git hwid spoofer araştır, paralı ama şansına işte...

ALIKKAN
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hwid ban hayırlı olsun dostum spoofer arayışına çıkmalısın

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hwid ban yemişsin spoof yapman gerekiyor

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hwıd ban yemişsin knk sıkıntı belki anakarttan bile ban yemiş olabilirsin

EskilerdeN
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
1 aylık key 45$. Iwant da...

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
dostum lütfen düzgün okur musun ? Anakartına Ekran kartına kısacası Komple cihazına atıyor Hatta kimse bilmiyor Hwidin neye atıldığını
ssd/hdd serial, volumeid, anakart serial, uuid, mac adress, ethernet cihazını banlıyor. Kimse bilmiyor derken? bu zaten biliniyor.

Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
delaylı ban yedıgın ıçın yenı hesap açtıgında banlanıyor olabılırsın

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
3 ay bekledikten sonra temiz bir başlangıç yapman için Riot ekibi sana olanak sağlıyor ama perma hwid yiyeni daha görmedim

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
hwid yemişsin bence spoofer iile uğraşma çoğu yalan bekle 3 ay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...