Süper Üye
Uzama falan olmuyor direk 3 ay anakartın asus olduğu için kolay kaldırırsın afuwin methodunu falan dene yardımcı olurum+1 mi? Desene 6 ay ban yedik.![]()
Uzama falan olmuyor direk 3 ay anakartın asus olduğu için kolay kaldırırsın afuwin methodunu falan dene yardımcı olurum+1 mi? Desene 6 ay ban yedik.![]()
Yaw kısacası Kasanın içindeki Donanımlara ban atıyor oyy neye taktınız bu kadar atıyor hwid işte giremiyorsun Hwid spoffer lazım anca öyle yoksa 3 ay beklersin ne diyimssd/hdd serial, volumeid, anakart serial, uuid, mac adress, ethernet cihazını banlıyor. Kimse bilmiyor derken? bu zaten biliniyor.
Banı olduğu için bir hata verip başka hesaba girmesine de engel olacak.hwid ban yemiş bulunmaktasın girdiğin her çar ban yiyecek yada valoranta sokmayacaktır. Ya spoofer kullanacaksın yada 3 ay kalkmasını bekleyeceksin onun içinde valoranta ticket atarak öğrenebilirsin.
o gövenilir kaynağı bana da atar mısın lütfen ban umrumda diğil yersem yerim sıkıntı yok lütfen güvenilir kaynağı bana atabilirmisinMerhaba arkadaşlar
Başlıkta belirttiğim gibi, sürekli ban yiyorum.
Olay şu şekilde oldu, çok güvenilir olmayan bir kaynaktan Cracklenmiş bir hile kullandım, 4-5 maç sorunsuz kullandım. Fakat sonunda ben de herkes gibi VALORANTTAN UZAKLAŞTIRILDIM.
Yeni hesap açtım oynadım 1 oyun sonra tekrar banladı beni, fakat hile v.s açmadım. Üstelik bilgisayarı formatladım.
Olabilir dedim eskiden bununla oynadığım için yemiştir dedim sıfırdan cillop gibi hesap açtım 1 maç oynadım sorun yok, ikinci maçın ortasında hoooop laaak yine bannn!
Şimdi ben hwid ban mı yedim yoksa? İP ban mı? yardımcı olabilecek var mı? Anakart modelim ASUS