Seçkin Üye
hwid ban yemiş bulunmaktasın girdiğin her çar ban yiyecek yada valoranta sokmayacaktır. Ya spoofer kullanacaksın yada 3 ay kalkmasını bekleyeceksin onun içinde valoranta ticket atarak öğrenebilirsin.Merhaba arkadaşlar
Başlıkta belirttiğim gibi, sürekli ban yiyorum.
Olay şu şekilde oldu, çok güvenilir olmayan bir kaynaktan Cracklenmiş bir hile kullandım, 4-5 maç sorunsuz kullandım. Fakat sonunda ben de herkes gibi VALORANTTAN UZAKLAŞTIRILDIM.
Yeni hesap açtım oynadım 1 oyun sonra tekrar banladı beni, fakat hile v.s açmadım. Üstelik bilgisayarı formatladım.
Olabilir dedim eskiden bununla oynadığım için yemiştir dedim sıfırdan cillop gibi hesap açtım 1 maç oynadım sorun yok, ikinci maçın ortasında hoooop laaak yine bannn!
Şimdi ben hwid ban mı yedim yoksa? İP ban mı? yardımcı olabilecek var mı? Anakart modelim ASUS
+1 mi? Desene 6 ay ban yedik.Şimdi hesabın kalıcı ban yediyse 3 ay ban yemişsindir eğer devam edersen hep ek olarak +1 ay yansıyor diye biliyorum 3+1 gibi) eğer spoof varsa kullanıp deneyebilirsin anakart markasına göre araştırma yapabilirsin.
hayır öyle birşey yok 2. kez hwid yiyorum yine 3 ay attı+1 mi? Desene 6 ay ban yedik.
Tamamdır, teşekkürler herkese.HWİD yemişssin dostum Hwid anakartına ekran kartına kısaca cihazına komple ban atıyor açtığın hesaplarında gidicek Riot desteğe başvurup Hwid süreni isteyebilirsin herkese 3 ay atıyorlar
hwid ekran kartına atmaz anakarta atar. yanlış bilgi vermeyelim. anakartın serial numberının değişmesi yeter hwid banın kalkması için, cihaza komple ban atılmıyor anlayacağın.HWİD yemişssin dostum Hwid anakartına ekran kartına kısaca cihazına komple ban atıyor açtığın hesaplarında gidicek Riot desteğe başvurup Hwid süreni isteyebilirsin herkese 3 ay atıyorlar
dostum lütfen düzgün okur musun ? Anakartına Ekran kartına kısacası Komple cihazına atıyor Hatta kimse bilmiyor Hwidin neye atıldığınıhwid ekran kartına atmaz anakarta atar. yanlış bilgi vermeyelim. anakartın serial numberının değişmesi yeter hwid banın kalkması için, cihaza komple ban atılmıyor anlayacağın.
ssd/hdd serial, volumeid, anakart serial, uuid, mac adress, ethernet cihazını banlıyor. Kimse bilmiyor derken? bu zaten biliniyor.dostum lütfen düzgün okur musun ? Anakartına Ekran kartına kısacası Komple cihazına atıyor Hatta kimse bilmiyor Hwidin neye atıldığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?