Valorant sürekli ban yiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
ssd/hdd serial, volumeid, anakart serial, uuid, mac adress, ethernet cihazını banlıyor. Kimse bilmiyor derken? bu zaten biliniyor.
Yaw kısacası Kasanın içindeki Donanımlara ban atıyor oyy neye taktınız bu kadar atıyor hwid işte giremiyorsun Hwid spoffer lazım anca öyle yoksa 3 ay beklersin ne diyim

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Anakartına atmış dostum anakartını değiş sorunsuz oyna

Bum Be RedZz
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hwid ban yemiş bulunmaktasın girdiğin her çar ban yiyecek yada valoranta sokmayacaktır. Ya spoofer kullanacaksın yada 3 ay kalkmasını bekleyeceksin onun içinde valoranta ticket atarak öğrenebilirsin.
Banı olduğu için bir hata verip başka hesaba girmesine de engel olacak.

Yalnızlığım Anlatır Beni
Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Hwid ban yemişsin bildiğim kadarıyla onun için bu sitede spoof yok parayla almalısın.. Veya 3 ay beklemelisin

Seçkin Üye
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar
Başlıkta belirttiğim gibi, sürekli ban yiyorum.
Olay şu şekilde oldu, çok güvenilir olmayan bir kaynaktan Cracklenmiş bir hile kullandım, 4-5 maç sorunsuz kullandım. Fakat sonunda ben de herkes gibi VALORANTTAN UZAKLAŞTIRILDIM.

Yeni hesap açtım oynadım 1 oyun sonra tekrar banladı beni, fakat hile v.s açmadım. Üstelik bilgisayarı formatladım.
Olabilir dedim eskiden bununla oynadığım için yemiştir dedim sıfırdan cillop gibi hesap açtım 1 maç oynadım sorun yok, ikinci maçın ortasında hoooop laaak yine bannn!

Şimdi ben hwid ban mı yedim yoksa? İP ban mı? yardımcı olabilecek var mı? Anakart modelim ASUS
o gövenilir kaynağı bana da atar mısın lütfen ban umrumda diğil yersem yerim sıkıntı yok lütfen güvenilir kaynağı bana atabilirmisin
MehmetUykun#4781 dc im

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Güzel dostum, hile açtığını ve bir daha açmican üzerinde HWİD ban adında bir konu aç valorant ticket'a 3 ay sonra valorant banının kalkıcağını belirticeklerdir. Tarihi ve saati aradan 2,5 ay felan geçtikten sonra tekrar atarsan eğer tam olarak söylerler. İlk ticketinda sadece 3 ay sonra giriş yapıcağını örnek veriyorum 19.11.2021de ban yedin 19.01.2020'de açılıcak yazıcaktır 19.12.2021 tarihinde terkar at sana şunu derler 19 Ocak Cuma günü 12:00 PM banın kalkıcaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...