Çalışmıyor Valorant TriggerBot , BunnyHop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
valorantta hile açmanızı pek önermem nefes almak bile ban sebebi öyle düşün

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
valla denemek cok isterim ama HWİD yedim bikere dahada yapmam gözüm korktu

CauSXOXO Kralım Hayatım Bol tereyağlı İskenderim
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bazı saçmasapan siteler ismini kaldırıp çalmış haberin olsun ismini vermek istemiyorum sitenin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Nasıl çalışıyor nasıl kullanılıyor yardım edecek biri var mı acaba?

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Hilenin tam olarak bize ne gibi bir ayrıcalık kattığını anlayamadım, gözle görülen sadece trigger çalışıyor oda dümdüz sıkıyor, ben mi bir şeyler kaçırdım acaba?

Üye
10 HİZMET YILI
dostum y
bütün ayarları yaptım ama trigger calısmıyor sadece bunny hop calısıyor bir tek çözünürlük en yüksegini seçiyorum mor yapıyorum gene ise yaramıyor
yapman gereken masaüstünü de en son çözğünürlük yapıcan birde oyuna girince oyunu da pencereli tam ekran yapıcan öyle çalışıyo genelde
evet aynı sorun

exe dosyasını py ye çevirebilsem aim assisti düzeltip tekrar exe ye çeviricem de işte exe den py ye nasıl çevrilir bilmiyorum
valla knk bende onu denedim exe yi py ye çevirdim fakat kodlaması gizli oldugundan karmaşık cıkıo py gibi deil ReNamer die bi programlada yapabilirsin o olayı ama dediğim gibi ben yapamadım
Bana mesaj atarken lütfen "bir şey sorabilir miyim" şeklinde yazmayın direk sorununuzu belirtin
reis daha önce dediğim gibi acaba bu triggeri açma kapatma yerine hold olarak yani basıp çekme gibi tuşa atayamazmıyız bi yöntemi varmı rica etsem böyle cok sekiyo direk sıkıyo
Bana mesaj atarken lütfen "bir şey sorabilir miyim" şeklinde yazmayın direk sorununuzu belirtin
reis daha önce dediğim gibi acaba bu triggeri açma kapatma yerine hold olarak yani basıp çekme gibi tuşa atayamazmıyız bi yöntemi varmı rica etsem böyle cok sekiyo direk sıkıyo

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Ayarlara nası gitcez bide hileyi indirdim hiç bişy olmadı

Üye
5 HİZMET YILI
Hileyi Çalıştırmada yardımcı olabilecek var mı python hiç bilmiyorum yapamadım.

Üye
5 HİZMET YILI
pyhton falan daha önce kullanmadığım için çok bi bilgim yok yapamadım Sevendus#6340 discordum yardımcı olur musunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...