win 10windows kaç kullanıyosun
özele gelBazı saçmasapan siteler ismini kaldırıp çalmış haberin olsun ismini vermek istemiyorum sitenin.
yapman gereken masaüstünü de en son çözğünürlük yapıcan birde oyuna girince oyunu da pencereli tam ekran yapıcan öyle çalışıyo geneldebütün ayarları yaptım ama trigger calısmıyor sadece bunny hop calısıyor bir tek çözünürlük en yüksegini seçiyorum mor yapıyorum gene ise yaramıyor
valla knk bende onu denedim exe yi py ye çevirdim fakat kodlaması gizli oldugundan karmaşık cıkıo py gibi deil ReNamer die bi programlada yapabilirsin o olayı ama dediğim gibi ben yapamadımevet aynı sorun
exe dosyasını py ye çevirebilsem aim assisti düzeltip tekrar exe ye çeviricem de işte exe den py ye nasıl çevrilir bilmiyorum
reis daha önce dediğim gibi acaba bu triggeri açma kapatma yerine hold olarak yani basıp çekme gibi tuşa atayamazmıyız bi yöntemi varmı rica etsem böyle cok sekiyo direk sıkıyoBana mesaj atarken lütfen "bir şey sorabilir miyim" şeklinde yazmayın direk sorununuzu belirtin
reis daha önce dediğim gibi acaba bu triggeri açma kapatma yerine hold olarak yani basıp çekme gibi tuşa atayamazmıyız bi yöntemi varmı rica etsem böyle cok sekiyo direk sıkıyoBana mesaj atarken lütfen "bir şey sorabilir miyim" şeklinde yazmayın direk sorununuzu belirtin