Çalışmıyor Valorant TriggerBot , BunnyHop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Keşke daha açıklayıcı olsan AimAsisst çalışıyor interception da var ama bu dosyayı nereden bulup değiştireceğim
roblox.py de arat o dediğimi sonra yazdığım şekilde değiştir bu kadar. gövdelerine nişan alırsan ateş ettiğinde otomatik kafaya gidecek max 2 vuruşta alırsın herkesi

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hwid ban atan bir oyunda hile kullanmayın sonra pişman olursunuz.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
roblox.py de arat o dediğimi sonra yazdığım şekilde değiştir bu kadar. gövdelerine nişan alırsan ateş ettiğinde otomatik kafaya gidecek max 2 vuruşta alırsın herkesi
Roblox.py'ye ctrl+f yapınca çıkmıyor dediğiniz şey
Post automatically merged:

Not defteri olarak açıp düzelttim

Roblox.py'ye ctrl+f yapınca çıkmıyor dediğiniz şey

Not defteri olarak açıp düzelttim
Not defteri olarak yapınca olmadı sanırım

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
kodu değiştirditkten sonra exe dosyası haline nasıl getirebilirim

Üye
10 HİZMET YILI
dostum eline sağlık güzel bi çalışma gercekten fakat senden bir ricam var hani ctrl+alt dan trigger i acıyoz ya benim istdigim o açma olayı deilde hold olarak yani bir tuşa atayıp basınca aktifleşsin bırakınca kapansın gibi anladın belki cünki böyle hile cok belli oluo ve basen sıkılmıyor direk ateş ediyor acaba bunu nasıl yapabiliriz bir tuşa atayabilirmiyiz bu arada py dosyaları sorunlu çalışmıyor senin koydugun exe çalışıyor o py dosyasını düzeltip koyarsan iyi olur :) hilenin çalışma prensibide şöyle bende masaüstünü çözünürlük 1920x1080 e alıom oyunu açıyom oyundanda geniş açılı pencere moduna alıom ve oyuncuların rengini mor yapıom mor olan herşeye sıkıyo :D

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
dostum eline sağlık güzel bi çalışma gercekten fakat senden bir ricam var hani ctrl+alt dan trigger i acıyoz ya benim istdigim o açma olayı deilde hold olarak yani bir tuşa atayıp basınca aktifleşsin bırakınca kapansın gibi anladın belki cünki böyle hile cok belli oluo ve basen sıkılmıyor direk ateş ediyor acaba bunu nasıl yapabiliriz bir tuşa atayabilirmiyiz bu arada py dosyaları sorunlu çalışmıyor senin koydugun exe çalışıyor o py dosyasını düzeltip koyarsan iyi olur :)
büyük ihtimalle py dosyalarını kendimiz exe ye çevirdiğimizde oy yüzden exe dosyası çalışmıyor

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
ayn biz yapamıyoruız bir yerde eksiklik var py dosyasında ben exe ye çevirdim denedim olmadı kapanıp açıldı yada py dosyasını olusturan kişi yapabilio sadece
evet aynı sorun

ayn biz yapamıyoruız bir yerde eksiklik var py dosyasında ben exe ye çevirdim denedim olmadı kapanıp açıldı yada py dosyasını olusturan kişi yapabilio sadece
exe dosyasını py ye çevirebilsem aim assisti düzeltip tekrar exe ye çeviricem de işte exe den py ye nasıl çevrilir bilmiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
exe dosyasındaki trigger calısmıyor anlamadım nedenini bir yardımcı olacak yok mu ortalıkta

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
exe dosyasındaki trigger calısmıyor anlamadım nedenini bir yardımcı olacak yok mu ortalıkta
dostum sıkıntı seninle alakalı exe dosyasında bi sıkıntı yok aim assist dışında hepsi gayet düzgün çalşıyor aim assit açıkkne trigger çalışmaz ona dikkat edebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
dostum sıkıntı seninle alakalı exe dosyasında bi sıkıntı yok aim assist dışında hepsi gayet düzgün çalşıyor aim assit açıkkne trigger çalışmaz ona dikkat edebilirsin
bütün ayarları yaptım ama trigger calısmıyor sadece bunny hop calısıyor bir tek çözünürlük en yüksegini seçiyorum mor yapıyorum gene ise yaramıyor

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bana mesaj atarken lütfen "bir şey sorabilir miyim" şeklinde yazmayın direk sorununuzu belirtin

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Şu Hileyi Rica Ediyorum Bana Biri Açıkca Anlatsın Nasıl Yapıcaz Hala Çözemedim Python Falan Nasıl Olucak ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...