Valorant ücretli hile önerisi

Radiant Legit Player
Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Şöyle bir şey ki hileden banı kendi yüzümden yersem okey diyebilir. Hile dt olacaksa para vermek anlamsız. Mesela buradaki hileyle 100 maça yakın oynadım ve her el neredeyse +25 bırakıyorum. Ama legit oynuyorum. Hile diyenlerse 100 maçtan 5 6 tanesidir. Toplamda 5 6 tane hesabı yücelik1 e kastım.
Beleş hile bile beni belli etmeden 100 maç götürüyorsa 800tl 1000tl verdiğim hilelerden sağlamlık beklerim.
kral ben şuan main hesabımı immo 2 yaptım ama radiant seviyesine ulaşmak istiyorum smurfde şuan smurfum yüce 2 çıkabilir miyim ban yemeden tabi legit oynucam bide main hesabımda ban yer miyim hileyle oynamadan bazen otomatik atıyor diyorlar ya bilhgisayarda hile olunca main hesaba iyi para gömdüm

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
kral ben şuan main hesabımı immo 2 yaptım ama radiant seviyesine ulaşmak istiyorum smurfde şuan smurfum yüce 2 çıkabilir miyim ban yemeden tabi legit oynucam bide main hesabımda ban yer miyim hileyle oynamadan bazen otomatik atıyor diyorlar ya bilhgisayarda hile olunca main hesaba iyi para gömdüm
Legit oynayarak hala ban yemedim. Immo eloda 40 45 bıraktım az önce çıkmasına çıkarsın. Ban konusunda ise eğer main hesabında hilesiz oynarken, hileli oynadığın hesaptaki banını yersen (illa banı oyun içinde atacak diye bir şey yok) main hesabında banlanmış olur. Onun dışında banlanmaz. Ve banlıyken main hesabına girme. HWID banı varken hangi hesaba girmeye çalışırsan o hesabın süresiz kapatılır, açmazlar.

Radiant Legit Player
Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
eğer hileyle oynarsam maine girmemem lazım demi kesinlikle

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
türklerden almak yerine yurt dışından almanı tercih ederim

Üye
2 HİZMET YILI
ücretli almanın hiç bir avantajı oldugunu düşünmüyorum kankam

Üye
2 HİZMET YILI
hocam 10-20 dolara en fazla 3 günlük ya da haftalık kötü bir hile alabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
DMA önerebilirim gayet güzel ve banlanma ihtimalin %5 felan

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
sitedekini kullan gitsin kanka paralı hilelerin sonuda ban

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI