Valorant VAL152 hatası nasıl çözülür?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Merhaba, Valorant'ta eğitime girdiğim an VAL152 hatası alıp banlanıyorum. Nasıl çözebilirim, yardımcı olabilir misiniz? Flash belleğim bulunmuyor da ama bu bilgisayarı sıfırla deyip format atabilirim. İllaki format atmam gerekiyorsa yapabilirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Format şart. Özellikle flash bellek ile şart. Sonra spoofer yapacaksin

Moderatörün son düzenlenenleri:
Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Kısayoldan paralı spoofer tercihi yapabilirsiniz öbürü ise bios up+ down- format+manuel serial değişme, bu da çok zahmetli bir yöntemdir.

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kısayoldan paralı spoofer tercihi yapabilirsiniz öbürü ise bios up+ down- format+manuel serial değişme, bu da çok zahmetli bir yöntemdir.
Açıkcası para vermeden yapabileceğim birşey varsa gerçek oluyorsa anlatırsan müteşekkir olurum gidip paramı spooferlara yâr etmek istemiyorum

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Açıkcası para vermeden yapabileceğim birşey varsa gerçek oluyorsa anlatırsan müteşekkir olurum gidip paramı spooferlara yâr etmek istemiyorum
Yalan olmasın manuel spoofu bek beceremem, cüzzi bir miktar karşılığında başkasına yaptırmıştım anakartım Asus olduğu için, karışık bir işlem ama illa bilen arkadaşlar olacaktır veya araştırırsın bulabilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Yalan olmasın manuel spoofu bek beceremem, cüzzi bir miktar karşılığında başkasına yaptırmıştım anakartım Asus olduğu için, karışık bir işlem ama illa bilen arkadaşlar olacaktır veya araştırırsın bulabilirsin.
Birisi yardımcı olursa çok makbule geçer cidden ya

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Manuel spoofer Bilenler vardır forumda yazarlar ama şahsen paralı spooferler daha basit ve pratik çözüm olur

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
spoofer gerekiyor dostum onlarda paralı satılıyor

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Merhaba, Valorant'ta eğitime girdiğim an VAL152 hatası alıp banlanıyorum. Nasıl çözebilirim, yardımcı olabilir misiniz? Flash belleğim bulunmuyor da ama bu bilgisayarı sıfırla deyip format atabilirim. İllaki format atmam gerekiyorsa yapabilirim.
kral format + spoofer dene hiç uğraşma bende de aynı hata yoktu ama girdigim maçda banlanıyordum format spoofer yaptım duzeldi

Griffin Premium
Ödüller
11
7 HİZMET YILI
Format atıyorsun daha sonra bios update ya da down yapabilirsin ardından disklerin seri no değiştirip son olarak mac adresinide değiştirdikten sonra banın kalkmış oluyor denendi onaylandı iyi forumlar.

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Sitedeki spoofer işe yaramıyor mu?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hocam flash bulmanız lazım yoksa bir yerden mutlaka şart yani temiz bir formattan sonra spoof atacaksın bilgisayarına zaten bunun başka yolu yok

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam spoofer atmanız lazım ücretsiz maalesef bulamazsınız

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
format atıp spofer kulanmalısın

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hwid ban yemişsin kanka ya format atıp spoofer kullanıcaksın ya da format atıp bios up yapacaksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...