Valorant val5 hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Online üye hesabımla sitedeki dword wallhack hilesini kullanıyordum.Bir kaç farklı hesaptan oynuyordum bir tanesi val5 valorantdan uzaklaştırdın şeklinde ban yedi. Diğer hesaplarıma girebiliyorum ama onlarda ban yer mi bu hatayı tekrar almamak için çözüm var mı?

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Yersin hocam, Val5 zaten ban. Diğerlerine girme delaylı da olsa ban yersin.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
bu hatanın çözümü ya 4 ay beklemek ya da spoofer atmak dostum bu hatanın anlamı delaylı bandır hesapların hemen ban yemiyor da biraz üstünden geçtikten sonra ban yiyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bu hatanın çözümü ya 4 ay beklemek ya da spoofer atmak dostum bu hatanın anlamı delaylı bandır hesapların hemen ban yemiyor da biraz üstünden geçtikten sonra ban yiyor
Hocam ücretsiz spoofer var mı veya cep yakmayan bir spoofer bulabilir miyim

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Online üye hesabımla sitedeki dword wallhack hilesini kullanıyordum.Bir kaç farklı hesaptan oynuyordum bir tanesi val5 valorantdan uzaklaştırdın şeklinde ban yedi. Diğer hesaplarıma girebiliyorum ama onlarda ban yer mi bu hatayı tekrar almamak için çözüm var mı?
Konuyla alakalı bilgim yok ama bişey sorucam o hileyi yaparken hangi işletim sistemini kullandınız windows 11,10,8 vr 20h2,21h2,22h2 olduğunuda belirtirmisiniz

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
delaylı ban yemişsin dostum. diğer hesaplarına girme yoksa onlarda banlanacak. 3-4 ay bekle banın açılır veya spoofer kullan

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
geçmiş olsun kral maalesef bende yedım bir kaç gün önce

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Geçmiş olsun 3ay çabuk geçer kardeşim

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Win 10 1909 kullanıyorum
Peki bunu nasıl kurdun yani bende şu an windows 11 kurulu ultra üye ye vrrilen hile hariç diğer valorant hilesini kullanamıyorum cmd nin download kısmında uyuşmazlık tekrar indirlecek diyo bunu 6-7 kere diyo en sonda bi hata ile karşılaştı diyo virüs programınız açıksa kapatın diyo ama ben her şeyi kapatıyorum yani işletim sistemimle uyuşmuyo sanırım çünkü o hilenin konusuna gittiğim zaman windows 10 20h2 yazdığını görsüm ondan sanırım

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Peki bu süre içinde yeni hesap açıp girsem tekrar ban atacak ama 3 aylık süre baştan mı başlar her ban yediğimde
hayır dostum sadece belki hemen girer girmez val5 alırsın belkide 1maç atarsın öyle alırsın bugun yediysen üzerine 3 ay koy işte.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Peki bunu nasıl kurdun yani bende şu an windows 11 kurulu ultra üye ye vrrilen hile hariç diğer valorant hilesini kullanamıyorum cmd nin download kısmında uyuşmazlık tekrar indirlecek diyo bunu 6-7 kere diyo en sonda bi hata ile karşılaştı diyo virüs programınız açıksa kapatın diyo ama ben her şeyi kapatıyorum yani işletim sistemimle uyuşmuyo sanırım çünkü o hilenin konusuna gittiğim zaman windows 10 20h2 yazdığını görsüm ondan sanırım
https://memoryhackers.org/konular/windows-10-tum-surumler-kurulum-rehberi.254640/ burada detaylı bir şekilde anlatıyor istersen yapabilirsin.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
diğer hesaplara da girdiysen geçmiş olsun dostum onlar da bir kaç saate ya da bir kaç güne ban yer spoofer kullanman lazım ya da bekleyeceksin 4 ay :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...