Unknown
Donator
4 ay beklemek ya da spoofer atman lazim
aktif spoofer atan kim var şuan ücretli veya ücretsiz ?cep yakmayan bulamazsın çünkü günümzde ki tek seferlikleri bile 30$ olmuş kankam o yüzden ya bu parayı vereceksin ya da 4 ay bekleyeceksin
dostum sitede varsa araştırıp yapabilirsin onun dışında isim vermek yasmakaktif spoofer atan kim var şuan ücretli veya ücretsiz ?
ban yer çok belli etmişssin direk ıp den ban yersin bilgisayar değiştirOnline üye hesabımla sitedeki dword wallhack hilesini kullanıyordum.Bir kaç farklı hesaptan oynuyordum bir tanesi val5 valorantdan uzaklaştırdın şeklinde ban yedi. Diğer hesaplarıma girebiliyorum ama onlarda ban yer mi bu hatayı tekrar almamak için çözüm var mı?
Oyuna girdiğin her hesap 2 3 saat içerisinde val 5 yer kanka aynı sorun bendede var hwid ban yemişsin herhangi bi hesaba gir çık yapsan bile ban yersinOnline üye hesabımla sitedeki dword wallhack hilesini kullanıyordum.Bir kaç farklı hesaptan oynuyordum bir tanesi val5 valorantdan uzaklaştırdın şeklinde ban yedi. Diğer hesaplarıma girebiliyorum ama onlarda ban yer mi bu hatayı tekrar almamak için çözüm var mı?
EvetPeki bu süre içinde yeni hesap açıp girsem tekrar ban atacak ama 3 aylık süre baştan mı başlar her ban yediğimde
düzelmez öyle kolay kolayben oyunu sildim geri yükledim düzelmisti