Onaylı Üye
Hocam ücretsiz spoofer var mı veya cep yakmayan bir spoofer bulabilir miyimbu hatanın çözümü ya 4 ay beklemek ya da spoofer atmak dostum bu hatanın anlamı delaylı bandır hesapların hemen ban yemiyor da biraz üstünden geçtikten sonra ban yiyor
cep yakmayan bulamazsın çünkü günümzde ki tek seferlikleri bile 30$ olmuş kankam o yüzden ya bu parayı vereceksin ya da 4 ay bekleyeceksinHocam ücretsiz spoofer var mı veya cep yakmayan bir spoofer bulabilir miyim
Konuyla alakalı bilgim yok ama bişey sorucam o hileyi yaparken hangi işletim sistemini kullandınız windows 11,10,8 vr 20h2,21h2,22h2 olduğunuda belirtirmisinizOnline üye hesabımla sitedeki dword wallhack hilesini kullanıyordum.Bir kaç farklı hesaptan oynuyordum bir tanesi val5 valorantdan uzaklaştırdın şeklinde ban yedi. Diğer hesaplarıma girebiliyorum ama onlarda ban yer mi bu hatayı tekrar almamak için çözüm var mı?
Arkadaşın attığı bu linkteki şekilde https://memoryhackers.org/konular/valorant-delay-val5-bani-sonunda-kaldirdim.256962/ ban kalkar mı kesin olarakcep yakmayan bulamazsın çünkü günümzde ki tek seferlikleri bile 30$ olmuş kankam o yüzden ya bu parayı vereceksin ya da 4 ay bekleyeceksin
Denemek bedava dostum bir dene derim kalkabilir arkadaşta sorun gözükmemiş sende de çalışabilirArkadaşın attığı bu linkteki şekilde https://memoryhackers.org/konular/valorant-delay-val5-bani-sonunda-kaldirdim.256962/ ban kalkar mı kesin olarak
Tm hocam teşekkürler ilgilendiğiniz içinDenemek bedava dostum bir dene derim kalkabilir arkadaşta sorun gözükmemiş sende de çalışabilir
geçmiş olsun kral maalesef bende yedım bir kaç gün önceOnline üye hesabımla sitedeki dword wallhack hilesini kullanıyordum.Bir kaç farklı hesaptan oynuyordum bir tanesi val5 valorantdan uzaklaştırdın şeklinde ban yedi. Diğer hesaplarıma girebiliyorum ama onlarda ban yer mi bu hatayı tekrar almamak için çözüm var mı?
Win 10 1909 kullanıyorumKonuyla alakalı bilgim yok ama bişey sorucam o hileyi yaparken hangi işletim sistemini kullandınız windows 11,10,8 vr 20h2,21h2,22h2 olduğunuda belirtirmisiniz
Peki bunu nasıl kurdun yani bende şu an windows 11 kurulu ultra üye ye vrrilen hile hariç diğer valorant hilesini kullanamıyorum cmd nin download kısmında uyuşmazlık tekrar indirlecek diyo bunu 6-7 kere diyo en sonda bi hata ile karşılaştı diyo virüs programınız açıksa kapatın diyo ama ben her şeyi kapatıyorum yani işletim sistemimle uyuşmuyo sanırım çünkü o hilenin konusuna gittiğim zaman windows 10 20h2 yazdığını görsüm ondan sanırımWin 10 1909 kullanıyorum
Peki bu süre içinde yeni hesap açıp girsem tekrar ban atacak ama 3 aylık süre baştan mı başlar her ban yediğimdeGeçmiş olsun 3ay çabuk geçer kardeşim
hayır dostum sadece belki hemen girer girmez val5 alırsın belkide 1maç atarsın öyle alırsın bugun yediysen üzerine 3 ay koy işte.Peki bu süre içinde yeni hesap açıp girsem tekrar ban atacak ama 3 aylık süre baştan mı başlar her ban yediğimde
https://memoryhackers.org/konular/windows-10-tum-surumler-kurulum-rehberi.254640/ burada detaylı bir şekilde anlatıyor istersen yapabilirsin.Peki bunu nasıl kurdun yani bende şu an windows 11 kurulu ultra üye ye vrrilen hile hariç diğer valorant hilesini kullanamıyorum cmd nin download kısmında uyuşmazlık tekrar indirlecek diyo bunu 6-7 kere diyo en sonda bi hata ile karşılaştı diyo virüs programınız açıksa kapatın diyo ama ben her şeyi kapatıyorum yani işletim sistemimle uyuşmuyo sanırım çünkü o hilenin konusuna gittiğim zaman windows 10 20h2 yazdığını görsüm ondan sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?