- Konuyu başlatan
-
Onaylı Üye
Ban yemeden önce girmiştim ban yedikten sonra 1 tanesine girdim.diğer hesaplara da girdiysen geçmiş olsun dostum onlar da bir kaç saate ya da bir kaç güne ban yer spoofer kullanman lazım ya da bekleyeceksin 4 ay
kardeşim val5 delay ban oluyor yani pcndeki girdiğin her hesap belli bi saat içinde ban yiyor onun dışında açmak için spoofer kullanman lazım. Bedava spoofer indirmeye çalışma ya virüs kaparsın ya da çalışmaz iyi akşamlarOnline üye hesabımla sitedeki dword wallhack hilesini kullanıyordum.Bir kaç farklı hesaptan oynuyordum bir tanesi val5 valorantdan uzaklaştırdın şeklinde ban yedi. Diğer hesaplarıma girebiliyorum ama onlarda ban yer mi bu hatayı tekrar almamak için çözüm var mı?
Hocam ucuz spoofer yok galiba mecbur bekleyeceğizDonanımın flaglanmış olabilir, spoofer atmanı öneririm.
Diğer hesaplarında ban yer max 2 3 maç atabilirsinOnline üye hesabımla sitedeki dword wallhack hilesini kullanıyordum.Bir kaç farklı hesaptan oynuyordum bir tanesi val5 valorantdan uzaklaştırdın şeklinde ban yedi. Diğer hesaplarıma girebiliyorum ama onlarda ban yer mi bu hatayı tekrar almamak için çözüm var mı?
diyer hesaplara girme onlarda ban yer boşuna ya 3 ay bekliceksin yada spoofer kullanman lazımOnline üye hesabımla sitedeki dword wallhack hilesini kullanıyordum.Bir kaç farklı hesaptan oynuyordum bir tanesi val5 valorantdan uzaklaştırdın şeklinde ban yedi. Diğer hesaplarıma girebiliyorum ama onlarda ban yer mi bu hatayı tekrar almamak için çözüm var mı?
yersin maalesefOnline üye hesabımla sitedeki dword wallhack hilesini kullanıyordum.Bir kaç farklı hesaptan oynuyordum bir tanesi val5 valorantdan uzaklaştırdın şeklinde ban yedi. Diğer hesaplarıma girebiliyorum ama onlarda ban yer mi bu hatayı tekrar almamak için çözüm var mı?
nasıl yaniBan yemeden önce girmiştim ban yedikten sonra 1 tanesine girdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?