Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhebalar bundan 3 ay önce hwid yemıştım şimdi valoranti yukledim ve yeni hesap acarak girdim oyunu actıgım anda val 51 yedi cozumu nedir (valorante ticket attim ve yeni hesaptı
eğer 3 aylık ban yediyseniz ve hala bilgisayarınızda hile kalıntıları bulunuyorsa banınız bitince oyuna girmeyin.
temiz bir format atıp oyunu tekrar indirip öyle oynayın. arkadaşımda bu sorunun bir kurbanı sizde arkadaşım gibi kurban gitmeyin iyi günler.
bunun çözümü varmı bilmiyorum fakat ben ban yedikten sonra 3 ay sonra eskiden kullandığım bi hesapla girebiliyodum eğer eski hesabın varsa eski hesapla girmeye çalış yeni hesapla bende girememiştim
Destek sana büyük ihtimalle bir link atacaktır riot client sil tekrardan indirmen için bir link sonra indirip dosyanın içine atıyorsun onarım yapıyor kendisi sonrada oyunda hata kalkıyor tickete bekle
eğer 3 aylık ban yediyseniz ve hala bilgisayarınızda hile kalıntıları bulunuyorsa banınız bitince oyuna girmeyin.
temiz bir format atıp oyunu tekrar indirip öyle oynayın. arkadaşımda bu sorunun bir kurbanı sizde arkadaşım gibi kurban gitmeyin iyi günler.