Çözüldü Valorant Van 5 Hatası alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Merhabalar,
15-20 gün önce oyuna girmeye çalıştığımda VAN 152 hatası aldım araştırdığımda donanım banı olduğunu öğrendim.
3.parti yazılımdan dolayı oluyormuş fakat bende hile vs yok zaten öyle yüksek bir rankımda yok arkada olan başka bir programla çakıştığını düşünüyorum başka bir ihtimal gelmiyor aklıma.
ilk başlarda oyuna hiç giremiyordum fakat şuanda oyuna yenı hesap açınca girebiliyorum max 40-50 dakika sonra banlanıyorum VAN 5 hatasını alıp.
Anakart banı yemişsin dediler Anakartımı değiştim Asus anakartım. Spooferlara deli ücretler isteyince millet bende yeni bir anakart aldım.
Fakat halendaha aynı sorun mevcut D diskine oyunu kurunca hiç giremiyorum. C diskine kurunca girip 40-50 dakika oynayabiliyorum.

Fikri yada önerisi olan varsa belirtirse sevinirim. Teşekkürler.

HESAPLARIM PERMA YEMİŞ BUNU ATTIĞIM BİLETTEN ÖĞRENDİM. DONANIM BANININ BİR ÇÖZÜMÜNÜ ARIYORUM.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Herkes konuya genel yorumlar yapmış, çözüm yollarını kısaca anlatıyım:

Donanım banının 2 basit çözümü vardır.

• BIOS Update yapmalısın ama yapmadan önce temiz bir format atmalısın. (Diskteki tüm her şeyi silmen gerekiyor bundan ötürü usb varsa önemli şeylerinin yedeğini almalısın.)
  • BIOS Update ve format işini hallettikten sonra
    Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
    programını kullanıp gereken diğer işlemleri yapmalısın. (Bunun sebebi delay ban yememek içindir. Komple hile sanki hiç indirmemiş gibi olacak bilgisayarın...)
  • Onun dışında son yöntem spoofer kullanarak tüm her şeyini değiştirebilirsin. Fakat maaliyeti yüksektir ve herkese güvenilmiyor. Bundan ötürü tavsiyem ilk iki seçeneği yaparsan sorun çözüme kavuşur.

1. ...
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
banlandıysan süresi yazması gerekir eğer yazmıyorsa perma ban yemişsindir başka bir hesaptan girmeyi dene valoranta yine aynı hatayı veriyorsa valoranta bi ticket aç derdini söyle adamlara

Üye
3 HİZMET YILI
banlandıysan süresi yazması gerekir eğer yazmıyorsa perma ban yemişsindir başka bir hesaptan girmeyi dene valoranta yine aynı hatayı veriyorsa valoranta bi ticket aç derdini söyle adamlara
Süresi mevcut donanım banı diyorum ya zaten 3 veya 4 ay oluyor donanım banı 26 mayıs benimkinin kalkış tarihi.

Üye
3 HİZMET YILI
dostum gorev yoneticisinden arkada calisan windows uygulamalari haric kapat ve oyunu d diskine kurup tekrar dene
Format attım şuanda valo dahil hiç bir şey kurulu değil bilgisayarda. bu şekilde girip max 40-50 dakika oynayabiliyorum sonrasında "Valoranttan uzaklaştırıldınız VAN 5" atıyor. Donanım banın delaylı bana dönmüş diyorlar çözüm arıyorum işte güvenilir bir spoofer filan ama anakartım Asus olduğu için zor diyor herkes iki ucu sıkıntılı yani :)

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Format attım şuanda valo dahil hiç bir şey kurulu değil bilgisayarda. bu şekilde girip max 40-50 dakika oynayabiliyorum sonrasında "Valoranttan uzaklaştırıldınız VAN 5" atıyor. Donanım banın delaylı bana dönmüş diyorlar çözüm arıyorum işte güvenilir bir spoofer filan ama anakartım Asus olduğu için zor diyor herkes iki ucu sıkıntılı yani :)
spooferlar aldı başını gitti hocam uygun bulursan kaçırma

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
"Valorant Van 5 Hatası" genellikle Riot Games tarafından geliştirilen Valorant adlı oyunda karşılaşılan bir hata mesajıdır. Bu hata mesajı genellikle, kullanıcının sunuculara bağlanmaya çalışırken bir bağlantı hatasıyla karşılaştığı anlamına gelir. Aşağıdaki adımlar Valorant Van 5 hatasının çözümüne yardımcı olabilir:

1. İnternet bağlantınızı kontrol edin: İnternet bağlantınızın düzgün çalıştığından emin olun. Bağlantınızın güvenilir ve hızlı olduğundan emin olmak için modem veya yönlendiriciyi yeniden başlatın.
  2. Valorant sunucularının durumunu kontrol edin: Valorant sunucularının düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Bu, Riot Games'in sosyal medya hesaplarından veya sunucu durumu sayfasından kontrol edilebilir.
  3. Valorant istemcisini yeniden başlatın: Valorant istemcisini kapatın ve yeniden başlatın. Bu, oyunu açtığınızda sunuculara yeniden bağlanmanıza yardımcı olabilir.
  4. Riot Games Destek ekibiyle iletişime geçin: Eğer yukarıdaki adımlar Valorant Van 5 hatasını çözmeye yardımcı olmazsa, Riot Games Destek ekibiyle iletişime geçerek yardım alabilirsiniz.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
"Valorant Van 5 Hatası" genellikle Riot Games tarafından geliştirilen Valorant adlı oyunda karşılaşılan bir hata mesajıdır. Bu hata mesajı genellikle, kullanıcının sunuculara bağlanmaya çalışırken bir bağlantı hatasıyla karşılaştığı anlamına gelir. Aşağıdaki adımlar Valorant Van 5 hatasının çözümüne yardımcı olabilir:

1. İnternet bağlantınızı kontrol edin: İnternet bağlantınızın düzgün çalıştığından emin olun. Bağlantınızın güvenilir ve hızlı olduğundan emin olmak için modem veya yönlendiriciyi yeniden başlatın.
  2. Valorant sunucularının durumunu kontrol edin: Valorant sunucularının düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Bu, Riot Games'in sosyal medya hesaplarından veya sunucu durumu sayfasından kontrol edilebilir.
  3. Valorant istemcisini yeniden başlatın: Valorant istemcisini kapatın ve yeniden başlatın. Bu, oyunu açtığınızda sunuculara yeniden bağlanmanıza yardımcı olabilir.
  4. Riot Games Destek ekibiyle iletişime geçin: Eğer yukarıdaki adımlar Valorant Van 5 hatasını çözmeye yardımcı olmazsa, Riot Games Destek ekibiyle iletişime geçerek yardım alabilirsiniz.
Van değil hocam val5 hatası hwid ban anlamına geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...