Üye
Hata kodumda banlandığım veya delaylı ban yazıyor çözüm arıyorum şuanda malesef ama dahaden bir şey bulamadımburaya girip sorununu bulabilirsinBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Süresi mevcut donanım banı diyorum ya zaten 3 veya 4 ay oluyor donanım banı 26 mayıs benimkinin kalkış tarihi.banlandıysan süresi yazması gerekir eğer yazmıyorsa perma ban yemişsindir başka bir hesaptan girmeyi dene valoranta yine aynı hatayı veriyorsa valoranta bi ticket aç derdini söyle adamlara
Format attım şuanda valo dahil hiç bir şey kurulu değil bilgisayarda. bu şekilde girip max 40-50 dakika oynayabiliyorum sonrasında "Valoranttan uzaklaştırıldınız VAN 5" atıyor. Donanım banın delaylı bana dönmüş diyorlar çözüm arıyorum işte güvenilir bir spoofer filan ama anakartım Asus olduğu için zor diyor herkes iki ucu sıkıntılı yanidostum gorev yoneticisinden arkada calisan windows uygulamalari haric kapat ve oyunu d diskine kurup tekrar dene
spooferlar aldı başını gitti hocam uygun bulursan kaçırmaFormat attım şuanda valo dahil hiç bir şey kurulu değil bilgisayarda. bu şekilde girip max 40-50 dakika oynayabiliyorum sonrasında "Valoranttan uzaklaştırıldınız VAN 5" atıyor. Donanım banın delaylı bana dönmüş diyorlar çözüm arıyorum işte güvenilir bir spoofer filan ama anakartım Asus olduğu için zor diyor herkes iki ucu sıkıntılı yani
Maalesef ya özellikle ASUS marka anakartların Spooferlarına deli para istiyorlar.spooferlar aldı başını gitti hocam uygun bulursan kaçırma
Maalesef ya özellikle ASUS marka anakartların Spooferlarına deli para istiyorlar.
denemedim tek başına işe yarama ihtimali var mı up/down yapmanın ? spoofer olmadan.Bilgisayarın flaglanmış muhtemelen. Bios up/down yapmayı denedin mi?
Hocam yabancı satıcılar tek seferlik kaldırma için 30$ istiyorlarMaalesef ya özellikle ASUS marka anakartların Spooferlarına deli para istiyorlar.
Van değil hocam val5 hatası hwid ban anlamına geliyor"Valorant Van 5 Hatası" genellikle Riot Games tarafından geliştirilen Valorant adlı oyunda karşılaşılan bir hata mesajıdır. Bu hata mesajı genellikle, kullanıcının sunuculara bağlanmaya çalışırken bir bağlantı hatasıyla karşılaştığı anlamına gelir. Aşağıdaki adımlar Valorant Van 5 hatasının çözümüne yardımcı olabilir:
- İnternet bağlantınızı kontrol edin: İnternet bağlantınızın düzgün çalıştığından emin olun. Bağlantınızın güvenilir ve hızlı olduğundan emin olmak için modem veya yönlendiriciyi yeniden başlatın.
- Valorant sunucularının durumunu kontrol edin: Valorant sunucularının düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Bu, Riot Games'in sosyal medya hesaplarından veya sunucu durumu sayfasından kontrol edilebilir.
- Valorant istemcisini yeniden başlatın: Valorant istemcisini kapatın ve yeniden başlatın. Bu, oyunu açtığınızda sunuculara yeniden bağlanmanıza yardımcı olabilir.
- Riot Games Destek ekibiyle iletişime geçin: Eğer yukarıdaki adımlar Valorant Van 5 hatasını çözmeye yardımcı olmazsa, Riot Games Destek ekibiyle iletişime geçerek yardım alabilirsiniz.
Hocam gördüm onları tek seferlik olayı ne oluyor onu anlayamadım haftalık aylık filanda varHocam yabancı satıcılar tek seferlik kaldırma için 30$ istiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?