Çözüldü Valorant Van 5 Hatası alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Merhabalar,
15-20 gün önce oyuna girmeye çalıştığımda VAN 152 hatası aldım araştırdığımda donanım banı olduğunu öğrendim.
3.parti yazılımdan dolayı oluyormuş fakat bende hile vs yok zaten öyle yüksek bir rankımda yok arkada olan başka bir programla çakıştığını düşünüyorum başka bir ihtimal gelmiyor aklıma.
ilk başlarda oyuna hiç giremiyordum fakat şuanda oyuna yenı hesap açınca girebiliyorum max 40-50 dakika sonra banlanıyorum VAN 5 hatasını alıp.
Anakart banı yemişsin dediler Anakartımı değiştim Asus anakartım. Spooferlara deli ücretler isteyince millet bende yeni bir anakart aldım.
Fakat halendaha aynı sorun mevcut D diskine oyunu kurunca hiç giremiyorum. C diskine kurunca girip 40-50 dakika oynayabiliyorum.

Fikri yada önerisi olan varsa belirtirse sevinirim. Teşekkürler.

HESAPLARIM PERMA YEMİŞ BUNU ATTIĞIM BİLETTEN ÖĞRENDİM. DONANIM BANININ BİR ÇÖZÜMÜNÜ ARIYORUM.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Herkes konuya genel yorumlar yapmış, çözüm yollarını kısaca anlatıyım:

Donanım banının 2 basit çözümü vardır.

• BIOS Update yapmalısın ama yapmadan önce temiz bir format atmalısın. (Diskteki tüm her şeyi silmen gerekiyor bundan ötürü usb varsa önemli şeylerinin yedeğini almalısın.)
  • BIOS Update ve format işini hallettikten sonra
    Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
    programını kullanıp gereken diğer işlemleri yapmalısın. (Bunun sebebi delay ban yememek içindir. Komple hile sanki hiç indirmemiş gibi olacak bilgisayarın...)
  • Onun dışında son yöntem spoofer kullanarak tüm her şeyini değiştirebilirsin. Fakat maaliyeti yüksektir ve herkese güvenilmiyor. Bundan ötürü tavsiyem ilk iki seçeneği yaparsan sorun çözüme kavuşur.

1. ...
Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Hocam sadece anakartı değiştirmek yetmiyor. Donanım banı hemen hemen tüm donanımların MAC adreslerini alıp o donanımları banlıyor. En temiz çözüm bir spoofer alıp temize çekmek daha sonra oynayabilirsin. Hile olmadan donanım banı yemen çok garip, acaba başkasıyla paylaşıyor muydun hesabı? Belki o kullanmıştır?

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Merhabalar,
15-20 gün önce oyuna girmeye çalıştığımda VAN 152 hatası aldım araştırdığımda donanım banı olduğunu öğrendim.
3.parti yazılımdan dolayı oluyormuş fakat bende hile vs yok zaten öyle yüksek bir rankımda yok arkada olan başka bir programla çakıştığını düşünüyorum başka bir ihtimal gelmiyor aklıma.
ilk başlarda oyuna hiç giremiyordum fakat şuanda oyuna yenı hesap açınca girebiliyorum max 40-50 dakika sonra banlanıyorum VAN 5 hatasını alıp.
Anakart banı yemişsin dediler Anakartımı değiştim Asus anakartım. Spooferlara deli ücretler isteyince millet bende yeni bir anakart aldım.
Fakat halendaha aynı sorun mevcut D diskine oyunu kurunca hiç giremiyorum. C diskine kurunca girip 40-50 dakika oynayabiliyorum.

HESAPLARIM PERMA YEMİŞ BUNU ATTIĞIM BİLETTEN ÖĞRENDİM. DONANIM BANININ BİR ÇÖZÜMÜNÜ ARIYORUM.
Kısaca disk banı yemişsiniz. RAİD şart, tabi destekliyorsa

Üye
3 HİZMET YILI
Hocam sadece anakartı değiştirmek yetmiyor. Donanım banı hemen hemen tüm donanımların MAC adreslerini alıp o donanımları banlıyor. En temiz çözüm bir spoofer alıp temize çekmek daha sonra oynayabilirsin. Hile olmadan donanım banı yemen çok garip, acaba başkasıyla paylaşıyor muydun hesabı? Belki o kullanmıştır?
Yok başkası ile paylaşmadım hesabı ya bende şaşırdım fakat attığım biletlere hep otomatik cevap verilip ban tarihimi yazıyorlar o yüzden saldım bilet işini

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Merhabalar,

ban yemişssin galiba riot destege yada dc de valorantla ilgili sohbet odaları var oraya sorarsan daha iyi sorununu cozerler

all i need is you
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Merhabalar,

Bilgisayarınız donanım banı yemiş 4 ay boyunca bilgisayarınızda valorantta hangi hesaba girerseniz girin ban yersiniz.
Çözümü: Spoofer kullanabilirsiniz ama bu tabi sizin tercihiniz sağlam ve güvenilir bir spoofer bulman gerekiyor.

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Herkes konuya genel yorumlar yapmış, çözüm yollarını kısaca anlatıyım:

Donanım banının 2 basit çözümü vardır.

• BIOS Update yapmalısın ama yapmadan önce temiz bir format atmalısın. (Diskteki tüm her şeyi silmen gerekiyor bundan ötürü usb varsa önemli şeylerinin yedeğini almalısın.)
  • BIOS Update ve format işini hallettikten sonra
    Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
    programını kullanıp gereken diğer işlemleri yapmalısın. (Bunun sebebi delay ban yememek içindir. Komple hile sanki hiç indirmemiş gibi olacak bilgisayarın...)
  • Onun dışında son yöntem spoofer kullanarak tüm her şeyini değiştirebilirsin. Fakat maaliyeti yüksektir ve herkese güvenilmiyor. Bundan ötürü tavsiyem ilk iki seçeneği yaparsan sorun çözüme kavuşur.

1. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
  2. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
  3. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Diğer anakart markaları için internetten araştırma yapabilirsiniz.

Bunlar dışında bilgisayarın da 3.parti yazılım olmamasına dikkat et. MH dışında hileler vs.. kullanmayın.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...