Çözüldü Valorant VAN-81 hatası veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Yenilmemeyi Temsil Ederim
Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
PC'yi ilk açtığımda Valorant'a girdiğimde sıkıntı olmuyor, sonrasında Valorant'ı kapatıp bir daha girince VAN-81 hatasını alıyorum. PC'ye res atmadıkca oyuna giremiyorum, bir süre sonra bu baymaya başladı beni.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Merhaba,

Bu sorun tamamen istemci çakışmasından kaynaklanan bir network hatasıdır.
Çözümü için şu adımları izleyebilirsin;

İlk yapılacak işlem Vanguard'ı kaldırmak olacak.

Windows tuşuna bas veya görev çubuğundaki Windows simgesine tıkla, “Program ekle veya kaldır”ı seç ve Enter tuşuna bas.
Ardından Riot Vanguard'ı bulana dek ekranı aşağıya kaydır, bulduğunda üstüne tıkla ve Kaldır seçeneğine tıkla. Tercihini onaylamak için karşına çıkan açılır pencerede tekrar Kaldır seçeneğine tıklaman gerekecek.
Akabinde ise uygulamanın cihazında değişiklik yapmasına izin verdiğinden emin ol ve Riot Vanguard'ın kaldırılmasını tekrar onayla (emin olmak iyidir).

Bunların hepsini tamamladıktan sonra bilgisayarını tekrar başlat ve Vanguard'ı tekrar...

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba,

Bu sorun tamamen istemci çakışmasından kaynaklanan bir network hatasıdır.
Çözümü için şu adımları izleyebilirsin;

İlk yapılacak işlem Vanguard'ı kaldırmak olacak.

Windows tuşuna bas veya görev çubuğundaki Windows simgesine tıkla, “Program ekle veya kaldır”ı seç ve Enter tuşuna bas.
Ardından Riot Vanguard'ı bulana dek ekranı aşağıya kaydır, bulduğunda üstüne tıkla ve Kaldır seçeneğine tıkla. Tercihini onaylamak için karşına çıkan açılır pencerede tekrar Kaldır seçeneğine tıklaman gerekecek.
Akabinde ise uygulamanın cihazında değişiklik yapmasına izin verdiğinden emin ol ve Riot Vanguard'ın kaldırılmasını tekrar onayla (emin olmak iyidir).

Bunların hepsini tamamladıktan sonra bilgisayarını tekrar başlat ve Vanguard'ı tekrar kur.

Tüm bu işlemleri sırası ile yerine getirdiğinde istemci üzerindeki çakışma ortadan kalkacak ve sorun yaşamayacaksın.

Geri dönüşünü de bekliyor olacağım.

İyi forumlar, iyi günler dilerim.

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...