Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
süper üye olmuşsun demek ki forumda aktifsin günde valo için atılan 50 postun 40'ı HWİD ban ile ilgili kanka incele biraz şimdi yok hile kullanmadım şöyle böyle diye hiç boş yapmadan 2.yorumdan cevabını almışsın tescillemek için söylüyorum HWİD BAN YEMİŞSİN.
Sebebi :
Gerçekten hile yok ise
Kullandığın windows sürümünden (potato edition , gaming ediiton vb. modlanmış windows'tan)
oyun cracklerine kadar (Forza horizon4 , Avengers etc..)'e kadar
program cracklerinden (photoshop after effect vs.) değişiyor vanguardı tetikleyecek en ufak şeyden dolayı yemiş olabilirsin eğer 300-400 lirayı gözden çıkartıp HWID SPOOFER satın almazsan kusura bakma çalışan ücretsiz bir method yok ve spoofer'da yok en azından valorantta çalışmıyor neyse iyi...
HWİD ban yani donanım banı yemişsin yediğin günden itibaren 3 ay 2 gün sürüyor bu ban detaylı bilgi için ticket at tam tarih ve neden ban yediğini açıklayacaklardır spoofer/hile falan ile banını açamassın açsan bile max 3. gün tekrar banlanırsın.
süper üye olmuşsun demek ki forumda aktifsin günde valo için atılan 50 postun 40'ı HWİD ban ile ilgili kanka incele biraz şimdi yok hile kullanmadım şöyle böyle diye hiç boş yapmadan 2.yorumdan cevabını almışsın tescillemek için söylüyorum HWİD BAN YEMİŞSİN.
Sebebi :
Gerçekten hile yok ise
Kullandığın windows sürümünden (potato edition , gaming ediiton vb. modlanmış windows'tan)
oyun cracklerine kadar (Forza horizon4 , Avengers etc..)'e kadar
program cracklerinden (photoshop after effect vs.) değişiyor vanguardı tetikleyecek en ufak şeyden dolayı yemiş olabilirsin eğer 300-400 lirayı gözden çıkartıp HWID SPOOFER satın almazsan kusura bakma çalışan ücretsiz bir method yok ve spoofer'da yok en azından valorantta çalışmıyor neyse iyi forumlar kanka
Edit : FİX 3 AY yiyorsun. neyden banlanırsan banlan hwid banı yemişsen süresi yediğin salise'den itibaren 3 aydır üst üste aynı makinede 5 kere yedim stabil 3 ay veriyor (oyunun beta sürümünde kalıcıydı çıktığı ay 9 aylığına vermişti)