Çözüldü Valorant "Windows Build 19045" hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Beyler bugün bu hatayı almaya başladım. Kullandığım win sürümü Win10 21h2 Desteğe ihtiyacım var. Private Hile kullanıyordum. şuan oyuna dahi giremiyorum help..!

Çözüm
Zaten private kullanıyorsunuz, Private hilede Windows sürümü ile ilgili herhangi bir şart mevcut değil dolayısıyla istediğiniz sürümde kullanabilirsiniz. Sorununuzun çözümü format değil Windows güncelleştirmelerine girip en son güncelleştirmeleri yüklemeniz yeterli olacaktır, böylece valorantın sizden istediği sürümü karşılamış olacaksınız.
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bende aldım aynısını. windows güncellemeleriyle 22h2 sürümüne geçince sorunum düzeldi. windows update'i kontrol et özellikle isteğe bağlı güncelleştirmeler kısmını

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Brom windows güncellemen büyük ihtimal ile güncel değil. Kontrolünü sağladıktan sonra geri döner misin?
valorant oynaman için minimum 19045 sürümü olması gerekiyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
aga ben o sorunu windows 11 de alıyodum windows 10 a geri geçince düzeldi ama bilemiyorum güncelle fln

인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Merhaba güncel olarak kullandığınız windows sürümünü değiştirmek sorununa yardımcı olacaktır. aynı hatayı aldığım da aynı adımları izledim

- Güncel olarak kullandığınız Windows sürümünüz 19041. Valorant oynamak için minimum 19045. Gerekiyor
Ayarlardan güncellemeleri kontrol edebilirsiniz veya formatsız olarak windows sürümünüzü değiştirebilirsiniz

- sürümü değiştirmek için ; TIKLA

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Zaten private kullanıyorsunuz, Private hilede Windows sürümü ile ilgili herhangi bir şart mevcut değil dolayısıyla istediğiniz sürümde kullanabilirsiniz. Sorununuzun çözümü format değil Windows güncelleştirmelerine girip en son güncelleştirmeleri yüklemeniz yeterli olacaktır, böylece valorantın sizden istediği sürümü karşılamış olacaksınız.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...