Çözüldü Valorant yama aracı sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
bu sorunu çözebilecek delikanlı varmı 2 3 saat uğraştım olmadı
1616088677068.png

Çözüm
Buradaki uyarıyı Valorant'ın kendisi gönderiyor ve bu şu anlama gelmekte, tüm kullanıcılar Yama Aracı Sorunuyla karşılaşabilir buna sizde dahilsiniz. Fakat orada belirtmişler çözmek için uğraşıyorlar. Sorun sizin sisteminizde değil oyunun kendisinde endişelenmeyin bir süre sonra o uyarı gidecektir.
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Dostum oyunu her yerden sil lol dosyaları hariç bütün riot games ile valorant ile alakaı her şeyi sil gizli dosyaları göster diyip c:kullanılar kullanıcı ismine tıklayıp app data roaming gibi şeyler var 3 tane oluyor o üçüne gir tek tek riot games ile her şeyi sil temiz kurulum yap düzelir

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
arkadaşlar çözüm varsa bana özelden yazabilirmi malum onaylı üyeyiz mesaj sınırımız doluyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Dostum bilmiyorum fakat burdaki çözümlerden biri olmazsa valorantın kendi sitesinden destek ekibine ulaşabilirsin.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Buradaki uyarıyı Valorant'ın kendisi gönderiyor ve bu şu anlama gelmekte, tüm kullanıcılar Yama Aracı Sorunuyla karşılaşabilir buna sizde dahilsiniz. Fakat orada belirtmişler çözmek için uğraşıyorlar. Sorun sizin sisteminizde değil oyunun kendisinde endişelenmeyin bir süre sonra o uyarı gidecektir.

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...